L’Olot s’emporta el duel de la zona de play-off

El 2017 començava amb les victòries dels dos primers, mentre que el tercer empata i el quart perdia (partit directe entre Olot i Ascó). Per la zona baixa, l’Europa, entra en descens després de la seva derrota davant la Jonquera

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Escudero va dedicar el seu gol a la seva àvia i al seu tiet/ FOTO: UE OLOT

El Peralada no falla en el seu debut al nou any i seguirà líder una jornada més. Es va imposar a casa davant del Santfeliuenc que segueix a prop del descens. Els dos gols del partit arribaven a la primera part. Corominas (13) i Keita (34) serien els autors dels dos gols.

El Vilafranca s’allunya de les dues primeres posicions després del seu empat davant del Júpiter. El Vilafranca s’avançava amb el gol de Josep Díez en una sortida d’un córner, però el Júpiter contrarestava el gol de la mateixa forma. Gol de RAfa a la sortida d’un córner per deixar l’empat final.

Derbi entre Palamós i Figueres per començar el 2017 (20a Jornada). El degà s’avançava en el marcador al minut 13 de partit, però Javier Revert (89) sortia al rescat de la Unió Esportiva Figueres amb un gol que deixava l’empat final.

Un altre empat al diumenge al migdia. Aquest es veuria al Narcís Sala. La UE Sant Andreu hauria de contrarestar el gol d’Oriol Molins (56) per un Granollers que no podria mantenir la victòria. Sekou salvava un punt pel Sant Andreu.

L’únic partit sense gols de la matinal del diumenge es veia al camp del Granollers, que sumava un punt davant de la Pobla de Mafumet. Els dos equips segueixen a la zona mitjana de la classificació.

El Vilassar de Mar suma la tercera victòria en els últims quatre partits disputats. Única victòria visitant en els sis partits del diumenge al matí. Tejero, al quart d’hora, obria el marcador i Camacho, a la segona part, augmentava les distàncies. Cinc minuts més tard, Martín, pel Sabadell B, des del punt de penal situava l’1-2 final.

TRES VICTÒRIES PER LA MÍNIMA I UNA GOLEJADA

La jornada de la tarda de diumenge deixava quatre victòries locals. La UE La Jonquera comença el 2017 amb una victòria, davant d’una Europa que entra en zona de descens. El gol en pròpia de Cano, al minut 87, resultava clau per entendre la victòria local. La Jonquera suma la cinquena victòria de la temporada i es consolida a la zona mitjana.

El partit de la jornada es vivia a la Garrotxa. L’Olot s’emportava la victòria davant de l’Ascó, en un partit igualat i intens, que s’ha decidit pel gol d’Escudero passada la mitja hora de partit. Amb l’1-0, l’Ascó ho ha intentat però ha xocat amb la defensa d’un Olot que es consolida a la segona part, després de la derrota de l’Ascó i l’empat del Vilafranca.

L’AEC Manlleu aconsegueix una victòria important que el manté tres punts per sobre dels llocs del descens. Superava a més, a un rival directe com el Castelldefels, que es queda a un sol punt del descens (sense tenir en compte els possibles descensos per compensació). Ha tocat remuntar. i és que el Castelldefels s’avançava amb gol de Calvo al cap de cinc minuts de la represa. Jordi Aumatell, feia l’empat vuit minuts més tard, i Sergi Mateo, al temps afegit li donava la volta al marcador.

La golejada de la jornada s’ha vist a l’Olímpic de Terrassa. El conjunt egarenc es posa a dos punts del quart lloc. El Terrassa marcava els dos primers gols als primers 10 minuts de partit, i el tercer, arribava sobre la mitja hora de partit. El darrer gol, arribava a deu minuts pel final, obra de Raillo.