L’Olot li pren la primera plaça al Peralada i adéu al gran Pere Segarra

Jornada amb canvi de líder. L’Olot supera a la classificació al Peralada mentre que el Sant Andreu puja a la quarta posició. Abaix, derrota de la majoria d’equips. Però, atenció, perque se’n va el grandiós Pere Segarra

Gran adéu a Pere Segarra a la Bombonera/ FOTO: MONTAÑESA

L’Olot guanyava per la mínima i aconseguia situar-se líder de Tercera divisió aprofitant la derrota del Peralada. Superava a la UE Jonquera a domicili gràcies al solitari gol de Marc Mas. Amb aquests tres punts se situa primer amb 39 punts, superant a un Peralada que perdia 2-3 davant del Vilafranca en el partit de la jornada.

Els del Penedès feien un gran partit. Al minut 59 de partit guanyaven per 0-3 gràcies als gols de Benítez, Castillo i Oribe. Els locals reaccionarien tard. Un doblet de Keita, als minuts 76 i 89 deixava el 2-3 final. El Vilafranca aconseguia els 3 punts i les tres primeres posicions s’ajusten.

Palamós i Ascó es queden sense la quarta plaça després d’empatar a zero. Els dos equips, empatats a punts acabarien la jornada en play-off si guanyaven, però l’empat beneficia al Sant Andreu. Per altra banda, el Terrassa golejava a l’Europa (3-0) i se situen a dos punts del quart. Joan obria la llauna pels egarencs i a la segona part, Velillas i Raul, aquest de penal, deixaven un clar 3-0 al marcador. L’Europa segueix en descens.

El Narcís Sala va viure aquesta jornada una de les golejades més importants de la temporada a Tercera Divisió. Golejada per un contundent 6-2 a un Santfeliuenc que va tenir un mal dia. Doblet de Muñoz i Toro que van anar acompanyats dels gols d’Arjona i Ton Alcover. El Santfeliuenc, en cap moment va tenir opció davant d’un endollat Sant Andreu que comença a endollar-se i ja està en zona de play-off.

Els de Calderé,més líders que mai/ FOTO UE OLOT

La Montañesa sumava la tercera victòria consecutiva i els de Nou Barris ja comencen a mirar amunt. Superaven al Vilassar de Mar amb remuntada inclosa i un final èpic. Camacho obria el marcador a la mitja hora però en els últims 10 minuts de partit, la Montañesa va aconseguir donar la volta al marcador. Martínez primer, i Escabrós, després, donar els 3 punts als locals. Punt especial a Nou Barris perquè aquest diumenge va anunciar el seu adéu el grandiós Pere Segarra, amb qui parlarem aquesta setmana.