L’Olot i el Terrassa s’enfonsen

Els de Manix Mandiola i els de Jordi López es troben a la cua de la classificació i no aconsegueixen revertir un inici de campionat molt dur. La reacció no es pot fer esperar massa més

Els gols no arriben a Olot, i això es paga molt car // FOTO: Peña Deportiva

@JordiGrifol

L’Olot i el Terrassa van sumar una nova derrota que els condemna a les últimes posicions en la classificació. La falta de gol dels olotins (1 gol en 5 jornades) i la fragilitat defensiva dels egarencs (8 gols rebuts en 5 jornades) són algunes de les raons d’aquest mal inici. Els bons resultats han de començar a arribar.

El balanç de la jornada és de 6 victòries locals, 1 empat i 2 victòries visitants. L’Espanyol B va complir i va tornar a guanyar; també ho van fer el Lleida, el Prat i el Manresa, que segueix en un gran estat de forma. El Badalona Futur no va poder passar de l’empat.

EL MANRESA IMPOSA

L’inici del Manresa en aquesta Segona RFEF és de gat vell en la competició. I, aquesta, és la primera temporada dels de Ferran Costa a la categoria. Els locals van començar proposant a casa, al Congost, però un penal en contra va canviar els plans. Ayhtami no va perdonar per posar per davant al Terrassa.

Els manresans, lluny d’abaixar el cap, van reaccionar. Abans d’arribar al descans, Marc Martínez va fer un autèntic golàs de falta directa per equilibrar la balança. En la represa, la insistència local va acabar en penal, i Javi López no va fallar. Els de Jordi López van intentar l’empat amb tot, i un xut de Carlos Martínez a les acaballes es va estavellar al pal. Als egarencs, però, no els hi surt res.

Mentre el Terrassa tanca la jornada en penúltima posició juntament amb l’Olot, amb dos punts, el Manresa ho fa des de la segona posició, només per sota del Teruel.

ELS PERICOS COMPLEIXEN

L’Espanyol B va tornar a sumar els tres punts a la Dani Jarque, davant l’Ibiza Islas Pitiusas. En un partit que es presumia complicat, els visitants es van quedar amb un home menys al minut 38 per la vermella directe a Villar. Abans de passar per vestidors, Nabil va avisar amb un xut que es va estavellar al pal.

Després de molt insistir, Villahermosa va fer el gol de la victòria des del punt de penal, gràcies a una bona acció provocada per Kenneth. Els de Luis Blanco, així, sumen de nou la victòria després de dues jornades sense fer-ho.

EMPAT ESCAPULAT

El Badalona Futur no va ser capaç de passar de l’empat a Morvedre, on l’Atlético Saguntino encara no coneix la derrota. Els d’Oriol Alsina van estar especialment actius durant la primera meitat, amb Carbià i Peke generant ocasions de perill. Els locals, però, van estar ben plantats en defensa i van buscar la porteria badalonina quan se’ls hi presentava l’ocasió.

A mesura que passaven els minuts, l’empat semblava no disgustar a cap dels dos equips i, el marcador, acabaria amb el 0-0 inicial. Tal com va dir Alsina en acabar el partit, el Badalona haurà de fer bo aquest punt la setmana vinent davant el Prat.

Mateo, Forlín i Carbià, homes importants per a Oriol Alsina // FOTO: CF Badalona

VICTÒRIA CLAU

El Lleida Esportiu va aconseguir sumar la segona victòria del curs davant el Formentera, a domicili. Els de Pere Martí van dominar al rival i es van mostrar superiors en bona part del partit. A la mitja hora de matx, Comeras va fer el gol de la victòria. Ja a la segona meitat, el porter lleidatà Iñaki va haver de passar a l’acció per evitar l’empat, que els locals buscaven amb insistència.

Roger De Mesa va poder sentenciar des dels onze metres, però va fallar la pena màxima. Al final, però, els tres punts són per al Lleida, en un triomf vital.

L’OLOT, TOCAT

La UE Olot va concedir una nova derrota, aquest cop davant la Peña Deportiva a domicili, en un dels camps més complicats de la categoria. Els garrotxins no van tenir massa opció a causa de la incapacitat de generar ocasions que té l’equip, que només ha fet un gol en els 5 partits. Tot i que els locals tampoc van tenir-ne masses, un cop de cap de Chema Moreno va posar l’1-0 a la primera meitat.

El marcador no es va moure més, i els de Manix Mandiola tanquen la setmana cuers amb 2 punts, els mateixos que Terrassa i Ebro.

SALVANS AL RESCAT

L’AE Prat va sumar tres punts molt importants davant el Mallorca B. En un partit travat i marcat per les poques ocasions, va aparèixer Pau Salvans. Dos minuts després del descans, Salvans va irrompre per fer el gol de la victòria, la seva tercera diana.

Segona victòria per un Prat que, per al moment, està completament abonat al jove davanter format a l’Espanyol. Els tres gols de l’equip, son seus.

DUR CORRECTIU

El Cerdanyola no va tenir opció davant l’Atlético de Madrid B. Tot i que els verds es van avançar mitjançant Noel, el filial matalasser va posar la directa i va deixar en un miratge qualsevol opció de sumar. L’empat va arribar en qüestió de minuts. Ja en la segona part, el monòleg visitant va acabar amb tres gols més per fer l’1-4 definitiu.

Els de Toni Carrillo se situen en penúltima posició amb dos punts i, això sí, un partit menys que la resta.