L’Olot haurà d’esperar una mica més

El Peralada posa emoció a la lliga gràcies al gol al minut 92 davant l’Olot que li donava els 3 punts per seguir en plena lluita per la primera posició

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
peralada olot capitans 2017
Victòria local a Peralada/ FOTO: CF PERALADA

L’Olot, amb una bona expedició d’aficionats a Peralada, veu com a perdut una bona opció per proclamar-se campió de Tercera Divisió hi li tocarà esperar. Sant Jordi profitós pel Terrassa que entra en play-off, això sí, empatat a punts amb el Sant Andreu que empatava el seu derbi davant de l’Europa. Per la zona baixa, victòria de la Jonquera per sortir del descens i del Júpiter per creure amb la permanència. Pendents d’aquí a final de temporada dels equips que acabaran perdent la categoria pels descensos per compensació (RESULTATS 35a JORNADA)

El Peralada li espatllava la festa a l’Olot a casa i la primera posició encara està oberta. Ara separen 3 punts l’Olot del Peralada quan falten 3 partits per final de la lliga regular. Simon avançava a la primera part als de la Garrotxa, però Alamo (65′) feia l’empat i Forgas, al temps afegit, i quan semblava que l’empat era el resulat final, Forgas feia el gol de la victòria local.

Empat del Sant Andreu al Narcís Sala davant de l’Europa, que els priva de seguir quart en solitari a conseqüència del seu empat i la victòria del Terrassa davant del Vilassar de Mar. Partit sense gols en un derbi barceloní abonat a l’empat. Quart de forma consecutiva entre els dos equips. Partit amb intensitat però també sense moltes ocasions. El Terrassa no fallava i sumava 3 punts d’or per empatar a punts amb el Sant Andreu (59 punts).

El Terrassa celebra Sant Jordi de la millor manera possible, entrant al play-off aprofitant l’empat del Sant Andreu i gràcies també a la seva victòria davant del Vilassar de Mar. El Terrassa obria el marcador des del punt de penal (49′) i sentenciava gràcies a Raillo, a set minuts pel final. Amb aquesta victòria els egarencs són quarts amb els mateixos punts que el Sant Andreu.

Segona victòria consecutiva de l’Ascó de forma consecutiva que aprofita l’empat del Sant Andreu i que se situa a 4 punts del play-off quan resten tres partits. Els gols de Toledo (56′) i Martí (80′, penal) donava els tres punts als ebrencs al camp del Sabadell B, que es complica la permanència a la categoria.

olot peralada 2017

Pas important del Castelldefels després d’aquesta jornada de lliga, que veu com empata a punts amb Santfeliuenc i Montañesa i s’haurà de veure a final de temporada com s’acaba el tema dels descensos compensats de Segona B. Victòria de mèrit davant del Vilafranca (2-1) que els situa en catorzena posició després de la seva remuntada davant del conjunt d’Ivan Moreno que s’avançava al minut 10 (Benítez). A la segona part Moreno (51′) i Cano (89′) li donaven la volta al marcador.

Derrotes de Montañesa i Santfeliuenc que es queden amb 39 punts i veuen com ara la permanència no està tan a prop com semblava. El Figueres guanyava a Nou Barris (1-2) complicant-li a la Montañesa la situació i el Santfeliuenc a Granollers (1-0).

Cerdanyola i Pobla de Mafumet signaven taules en un partit amb poca història quant a classificació. Empat sense gols i poques ocasions i on la Pobla tindria l’ocasió més clara del partit -a la segona part- a porteria buida però el remat sortia fora. Partit amb poc en joc entre dos equips còmodes a la taula classificatòria.

El Júpiter suma una victòria per l’esperança al camp del degà català (Palamós), i deixa de ser el cuer de Tercera Divisió, encara que la permanència és complicada. Tot i així, capgiraven el gol de Dambelly al minut 21 de partit. Un gol de Prat i un altre de Negro, al final de cada part li servien al Júpiter per sumar els 3 punts.

Duel directe per la zona de permanència. La Jonquera li acabava guanyant la partida al Manlleu (2-1) i d’aquesta manera els de La Jonquera surten de l’avant penúltima posició. Sala, obria el marcador pels manlleuencs a la mitja hora de partit, però un doblet de Freixas a la segona part, el segon de penal, donava la volta al marcador.