L’Olot és més que un club

Tota la recaptació del partit que enfronta els garrotxins amb el Nàstic de Tarragona (diumenge, 19:30h) anirà destinada a Càritas. L’Olot, mostra la seva vessant més solidària

JORDI MESTRES @jordimestres7
La presentació del partit benèfic Olot-Nàstic de Tarragona // FOTO: ueolot.com
La presentació del partit benèfic Olot-Nàstic de Tarragona // FOTO: ueolot.com

Bon gest el que ha tingut l’Olot amb Càritas. L’últim test de pretemporada contra el Nàstic servirà per a recaptar capital per a aquesta entitat solidària. El caire benèfic del partit està fora de qualsevol dubte, així com la certesa de que hi haurà una bona entrada. No passa cada dia que un rival de Segona A visiti el teu estadi i, desgraciadament, tampoc destinar la recaptació a causes d’aquest tipus. Diumenge, el Municipal olotí, s’ha d’omplir.

La relació entre Càritas Garrotxa i l’UE Olot no és d’avui. Tampoc d’ahir. I és que ja fa sis anys que mantenen un conveni de col·laboració. En declaracions recollides al web oficial del club, el president, Joan Agustí, explicava que “Ens agrada estar arrelats amb les diverses entitats de la Garrotxa, ens fa sentir més a prop de la gent. Tenim molts valors en comú amb Càritas com la solidaritat, la integració, la cultura de l’esforç, el respecte o l’esperit d’equip”.

D’aquesta forma, el club afronta el seu tercer any consecutiu a la Segona Divisió B. Els dos primers, l’Olot va mantenir la categoria. A la tercera, s’espera donar un pas més per a guanyar prestigi al #futbolcat. El respecte, amb iniciatives com aquesta, ja l’ha aconseguit de sobres.

Com veuen, Càritas està present a la samarreta de l'Olot // FOTO: Martí Albesa
Com veuen, Càritas està present a la samarreta de l’Olot // FOTO: Martí Albesa