L’Olot anima el mercat de Segona B

Juanjo Prior (Badalona) i Aridane (Eldense) han estat els primers en arribar i les baixes, com Rubén Canelada, han trobat equip. L’Olot està sent el gran animador del mercat

L'Olot ha fitxat dos futbolistes desitjats a Segona B // FOTO: Twitter @ueo1921
L’Olot ha fitxat dos futbolistes desitjats a Segona B // FOTO: Twitter @ueo1921

La temporada 2014/15 ha acabat per a la gran majoria dels equips, excepte pels que encara s’estan jugant el seu futur al play-off. El mercat, tot i que la majoria ja estan de vacances, està bastant aturat. Els equips, conscients del temps que tenen, no volen precipitar-se. Esperen aconteixements i no prenen la iniciativa. No és el cas de l’Olot, que ha fitxat a dos dels jugadors més destacats del grup 3 la passada temporada. Juanjo Prior i Aridane Hernández han signat per una temporada i s’esperen més fitxatges.

La plantilla, mica en mica, va prenent forma. L’Olot vol apostar pel futbol base i ha pujat els juvenils Banús i Xevi Roura al primer equip. Tots dos no es veuran les cares amb Óscar Sielva, David López, Argi, Germán i Rubén Canelada, les baixes per a la propera temporada. El Badalona de Manolo González ja ha fitxat al lateral esquerre.

CAPITÀ PEL 2016… KILLER TAMBÉ?

Carlos té contracte fins el 2016 // FOTO: Martí Albesa
Carlos té contracte fins el 2016 // FOTO: Martí Albesa

Tampoc seguiran Robert (Llagostera), Sana (Cádiz) i Jordi Cala (Nàstic), tornen als seus clubs després de la cessió. Primer deixin sortir per a poder entrar, com diu el tòpic del futbol. Per contra, no hi ha cap dubte respecte a la continuïtat dels estandards de l’equip. Carlos Martínez, renovat per dues temporades el passat 27 de març de 2014, té contracte. Seguirà? Això encara s’ha de confirmar.

També el capità Abel, que va renovar recentment per una temporada més. El cos tècnic també tindrà continuïtat. Rodri seguirà sent l’entrenador del primer equip i estarà acompanyat per Joan Miquel i Joan Sánchez, les dues novetats, entre altres.

Jordi Freixa, un dels jugadors amb més partits jugats de la història de l’Olot, torna al club com a coordinador del futbol base. “En el futbol base hi ha els fonaments per créixer de forma estable. Vull transmetre tot el que he viscut a les noves generacions”, explicava poc després d’assumir el nou càrrec. Les plantilles canvien. Els entrenadors també. Però el que no varia a Olot és la cura que tenen pels seus referents.