L’Olivella aposta per Andreu Córdoba per a consolidar-lo a Tercera Catalana

Un cop consumat el descens del CE Olivella a Tercera Catalana, l’equip del Garraf ja té nou entrenador. Andreu Córdoba, un tècnic experimentat, és realista i vol tocar de peus a terra

Andreu Córdoba, nou entrenador del CF Olivella
Andreu Córdoba, nou entrenador del CF Olivella

El filial del CF Vilanova no va poder mantenir la categoria al grup tercer de Segona Catalana. De cara a la temporada 2015-2016, Andreu Córdoba ha estat el tècnic escollit per a dirigir el conjunt del Garraf, segon ha informat el mateix club aquest dijous.

“Estic molt il·lusionat en poder formar part del nou projecte que vol tirar endavant l’Olivella”, va afirmar Córdoba qui, a més, va ser molt realista en els seus objectius. Si es pot tornar a Segona Catalana, bé, però abans cal “consolidar-lo novament a Tercera Catalana, sumant els punts que ens donin la tranquil·litat de la permanència tan aviat com es pugui. Després veurem a on podem arribar. No ens posarem límits”.

El tècnic de Sant Pere de Ribes té 37 anys i a les dues darreres campanyes s’ha fet càrrec del CD Ribes. Abans, entre el 2010 i el 2012, va ser al capdavant del Sant Pere Molanta. A la seva primera temporada va signar un tercer lloc i a més va fer que el seu club fos el campió de la Copa Ràdio Vilafranca. A la campanya 2011-2012 va conduir els seus a l’ascens a la Segona Catalana, tot just abans de prendre’s una temporada sabàtica.

A la seva etapa com a jugador, Andreu Córdoba va defensar les samarretes del Vilafranca, Prat, Calafell, Suburense i Ribes, entre altres equips entre la Tercera Divisió i l’antiga Segona Territorial. Ara, l’Olivella compta amb ell per al seu projecte de futur.