L’odissea del Cerdanyola a Formentera

No se li oblidarà al Cerdanyola el desplaçament de Lliga a Formentera aquest passat cap de setmana. Va ser aterrar, jugar i haver de passar la nit en un hostal per a tornar a casa aquest dilluns

El viatge a Formentera del Cerdanyola no s'oblidarà fàcilment // FOTO: Cerdanyola FC

El viatge a Formentera del Cerdanyola no s’oblidarà fàcilment // FOTO: Cerdanyola FC

L’odissea del Cerdanyola per a viatjar i tornar de Formentera era una realitat probable encara que per als de Toni Carrillo va passar a convertir-se en un autèntic suplici. Van sortir el dissabte al matí de casa seva i ha tornat aquest dilluns al migdia com si es tracta de temps pretèrits encara que el pitjor, per descomptat, va ser la derrota.

El Cerdanyola acudia a Formentera, un dels quatre viatges previstos a les Illes, amb la intenció de sumar el seu primer triomf lluny de les Fontetes. És a dir, un grup que va tenir que va perdre exàmens i hores de treball per una acumulació d’inconvenients sempre possibles.

ODISSEA PER AL CERDANYOLA

L’equip va partir dissabte passat a les 12 del migdia del Prat amb direcció a Eivissa i van continuar el diumenge (via ferri), direcció Formentera. La previsió era agafar l’enllaç a les 10 del matí, però l’eficient delegat José Luis Morales va avançar una hora la sortida perquè el partit estava fixat a les 12.15 hores a Sant Francesc.

Toni Carrillo va dialogar ja en el camp amb els seus futbolistes // FOTO: Cerdanyola FC

Toni Carrillo va dialogar ja en el camp amb els seus futbolistes // FOTO: Cerdanyola FC

Superat el trajecte de mitja hora, l’equip de Carrillo es va presentar després de superar un mal temps impressionant que algun cos dels futbolistes va sofrir personalment. El mal estat de la mar va condicionar a un Cerdanyola que mai ha posat una objecció a la derrota ja que “no té res a veure una cosa amb l’altra perquè vam perdre contra un rival millor i punt”.

No obstant això, no va parar aquí el disgust perquè, després del partit, es va perdre el vaixell de Formentera a Eivissa (16 hores); en resum: es va pernoctar a Formentera en un hostal a cent metres de l’aeroport. I, tot això, gràcies a la bona gestió de Morales amb Globalia.

Definitivament, seria aquest dilluns quan el Cerdanyola tornaria de la seva sortida a les illes on tornarà dins de 15 dies, concretament, a Eivissa per a enfrontar-se a la Penya Esportiva. Per cert: ni una sola trucada des de la Federació Catalana per a interessar-se per l’equip.