LNJ: 180′ per a decidir campió i ascens

Això és el que li queda a la Lliga Nacional juvenil (LNJ) per a complir la temporada 2022-2023 i amb diverses incògnites per resoldre’s, ja que ni es coneix el campió (Barça o Espanyol) ni el company de l’EF Gavà a la DHJ

Òscar Tutó, Martí López, Eduard Cáceres i José Javier Montoro són el cos tècnic del Juvenil A del Mercantil // FOTO/Gentilesa: jmguarch
Òscar Tutó, Martí López, Eduard Cáceres i José Javier Montoro són el cos tècnic del Juvenil A del Mercantil // FOTO/Gentilesa: jmguarch

La Lliga Nacional juvenil tancarà la seva temporada regular el pròxim 21 de maig amb la disputa de la trentena jornada; no obstant això, aquest cap de setmana pot quedar decidida. De fet, l’única cosa que falta per decidir-se és el campió d’aquest Grup VII i els dos equips que pujaran a la Divisió d’Honor. El capítol de descensos ja va quedar clar dies enrere amb Cerdanyola, Unificació Bellvitge i Lleida Esportiu.

Per dalt, el dubte es diu Barcelona (56) o Espanyol (55) encara que l’EF Gavà (55) també té les seves opcions per a aquest honor.

LNJ: CAMPIÓ I ASCENS

Els blaugrana d‘Iban Quadrado busquen la seva tercera Lliga consecutiva després de superar-los el CE Sabadell el curs 2020-2021. Girona i Lleida E. són els dos rivals que encara els esperen amb tot el seu futur decidit.

La primera i segona plaça la lluiteen l’Espanyol de Javi Chica amb l’EF Gavà de José Manuel Serrano. Igualats a punts, els blanc-i-blaus aniran a Terrassa (Jàbac i Terrassa) i s’acomiadaran enfront dels de Can Torelló, precisament. Els blaugrana de Gavà rebran aquest dissabte en una gran trobada al Mercantil vallesà.

Atent a qualsevol relliscada estarà el Gimnàstic Manresa d’Oscar Segura (49) amb dos partits interessants però enfront de rivals amb tot decidit (Sant Andreu i Girona).

En resum: tot pot quedar certificat aquest dissabte/diumenge o caldrà esperar al pròxim, tercer cap de setmana de mes (20/21,) per a buidar tots els dubtes.

El quadribarrat David Momoh ha anotat 27 gols en només 23 partits // FOTO: UE Sant Andreu
El quadribarrat David Momoh ha anotat 27 gols en només 23 partits // FOTO: UE Sant Andreu

MOMOH, PITXITXI

Com a curiositat: el Pitxitxi de la categoria no li treu ningú al quadribarrat David Momoh amb 27 gols en només 23 partits perquè Xavi Molist ja ho ha utilitzat. Impressionant el golejador del Narcís Sala per davant del verd Héctor Tejada (18), del blaugrana Nil Calderó (18) i del perico Jan Moreno (12)