Lluis Planagumà fa líder a l’Espanyol B

És la temporada del retorn i era la temporada on a Lluís Planagumà se li plantejaven si les ‘segones parts’ són sempre bones. Ja té resposta: dotze jornades i líder del grup III

FOTO: DIARILAGRADA.COM
Lluis Planagumà, tècnic RCD Espanyol B/ FOTO: DIARILAGRADA.COM

El filial blanc-i-blau ha aconseguit aquesta temporada el que tants cursos porta lluitant: tenir opcions reals d’un complicadíssim ascens. Després de dotze jornades, està a la primera posició, amb els mateixos punts que Lleida Esportiu, Nàstic i Mallorca B, i amb totes les il·lusions per arribar a complir el seu somni. Al capdavant del projecte està un perico al cent per cent, Lluís Planagumà. El repte del retorn no li va espantar i aquí estan els fruits.

“La idea és la que es va veure el dissabte: que en exigència i compromís no ens puguin guanyar per molt experts i per molt veterans que puguin ser”, va afirmar Planagumà a la web del club una vegada es va consumar el triomf contra un Nàstic que guanyava en experiència, però que va caure en el camp.

El tècnic blanc-i-blau admet que “no m’esperava tenir aquest nivell de puntuació, però el treball diari dels jugadors i l’exigència d’aquesta plantilla, que té gana i que competeix, una paraula que tenim molt en compte, fa que ara mateix tinguem els 21 punts i estiguem on estem”.