Lluis Micaló, cinquè fitxatge per al Peralada

Quedar-se a 4 punts de la promoció és una dada que el Peralada encara té molt present i els d’Albert Carbó s’estan reforçant a consciència. El gironí Lluis Micaló torna a Catalunya

Peralada, Micaló
Torna un gran central a Catalunya // FOTO: CF Peralada

Una temporada després de deixar el Feliu i Codina, Lluis Micaló (30 anys) torna a Catalunya per a intentar afermar-se en un Peralada amb moltes ambicions. El conjunt xampanyer no oblida que es va quedar a només 4 punts de la quarta plaça de promoció la temporada passada i els d’Albert Carbó volen recuperar un paper protagonista el pròxim curs.

Per a això avui ha presentat al seu cinquè fitxatge, un central de luxe i experimentat per a reforçar al segon equip menys golejat de la Lliga al costat de La Pobla.

Micaló, a qui la mala sort va perseguir la temporada 2019-2020 per un doble trencament del recte anterior de la seva cama esquerra, ve de jugar només 21 minuts, ja que també li va coincidir la seva alta amb la pandèmia. “Quan va acabar la temporada passada tènia molt clar que volia tornar a viure a Girona i prioritzar la comoditat. Peralada és un lloc per treballar tranquil, amb gent seriosa i on tinc bones amistats dins el vestuari.”, ha comentat a la web del club.

El defensa gironí arriba a Peralada, ja que “puc aportar a l’equip tot el que estigui a la meva mà, com el treball i l’experiència”. Micaló s’uneix a l’arribada de Roger Cunill (Vic) Adrià Casanova i Cristian del Pou (Banyoles) i Muritala Quadri (Girona B)

                               VEURE MERCAT DE FITXATGES A FUTBOLCATALUNYA