Lleida Esportiu-L’Hospitalet: La història d’un desencontre… amb solució?

El diumenge la mala relació dels dos clubs va viure un nou capítol. L’Hospitalet es queixa de no rebre invitacions pels familiars de la seva expedició, mentre que el Lleida Esportiu recorda que no se li va donar aigua a l’anterior precedent

Albert Esteve i la directiva de L'Hospitalet no van veure el partit junts // Fotos: Futbolcatalunya.com
Albert Esteve i la directiva de L’Hospitalet no van veure el partit junts // Fotos: Futbolcatalunya.com

Són 154 quilòmetres els que separen L’Hospitalet del Lleida Esportiu, però la realitat evidencia que la distància és encara més gran. Aquests dos clubs catalans ja fa temps que no mantenen una relació cordial i el conflicte no sembla que s’hagi de solucionar, sinó tot el contrari. El passat diumenge, la directiva riberenca va negar-se a ocupar les seves posicions a la llotja per la negativa del Lleida E. a cedir invitacions. Tampoc ho va fer L’Hospi l’últim enfrontament afegint-hi l’absència d’aigua pels blaus. Un passat amb massa capítols com per a solucionar el problema.

Diumenge, se’n va viure un més. L’expedició de L’Hospitalet va arribar a Lleida i va demanar al club local entrades pels familiars dels jugadors i tècnics. El Lleida Esportiu es va negar a concedir-les i la directiva, amb Antonio Castellano al capdavant, no va voler ocupar les seves posicions a la llotja. Decidien pagar l’entrada “per solidaritat amb els que no tenien invitació”, segons el president.

Antonio Castellano, preguntat per Futbolcatalunya.com sobre l’actuació de la directiva de cara al partit de la segona volta, va respondre que “serà la junta directiva qui decidirà si se li concedeixen entrades de cortesia al Lleida a L’Hospitalet”. El proper duel entre tots dos, per cert, serà el proper 15 de març del 2015.

KIKO: “TOTA LA MEVA FAMÍLIA HA HAGUT DE PAGAR ENTRADA”

Kiko Ramírez va donar la seva opinió en roda de premsa // Foto: Futbolcatalunya.com
Kiko Ramírez va donar la seva opinió en roda de premsa // Foto: Futbolcatalunya.com

Tornaran a haver-hi problemes? Kiko Ramírez espera que no i afirmava en roda de premsa que Crec que un dia tindrem un problema greu. Dos equips catalans. No pot ser. Hi ha una tensió terrible”. El tècnic explicava que “tota la meva familia, inclosos els meus fills, han hagut de pagar entrada” i afegia que “me’n vaig preocupat. Em fa mal que les aficions es diguin el que es diuen. No entenc els càntics”.

De cara al proper xoc, Kiko explicava que “volem ser un club exemplar i els hi tendrem la mà, com hem fet aquí. Cap familiar del Lleida haurà de pagar entrada”. “El passat no interessa”, deia el tècnic quan se li preguntava pels capítols anteriors. El que no oblidarà el compareixent és la seva expulsió, primera de la seva carrera a les banquetes: “Em fa mal. Potser em cauen quatre partits. No m’estranyaria”.

A.ESTEVE: “A L’HOSPITALET VAM COMPRAR L’AIGUA AL SUPER”

Una vegada acabades les rodes de premsa, Albert Esteve va atendre a Futbolcatalunya.com per a donar a conèixer el seu punt de vista respecte els fets ocorreguts. “Nosaltres estem cansats d’anar a L’Hospitalet i no tenir facilitats de cap tipus. Fins ara no havíem dit res”, però ahir ja va arribar el moment de dir-ho.

Respecte les entrades demanades per L’Hospitalet, el president del Lleida Esportiu opina que nosaltres donem les exigències que ens demanen els clubs sempre i quan se’ns tracti bé” i “el que no pot ser és que un club que practica el que practica a casa seva vingui amb exigències”.

I el que practica, segons el president, és que “l’última vegada que el Lleida Esportiu va anar a L’Hospitalet va haver d’anar a buscar l’aigua al super més proper”. “Nosaltres quan anem a L’Hospitalet no tenim no aigua. Avui ells n’han tingut. Què menys!”, proseguia Esteve.

En un altre ordre de coses, al Lleida Esportiu li preocupen les condicions del camp del Badalona, proper rival, i Albert Esteve ho va admetre: “Nosaltres creiem que el camp del Badalona no és de Segona B però no posarem pals a les rodes. Que parli la RFEF”. A tot això, el Lleida-L’Hospitalet va acabar amb empat a zero i no passarà a la història pel que va pasar dins del terreny de joc.