Lleida E.- Sant Andreu, només tres punts?

Només 6 jornades per al final de la Fase regular, 18 punts en joc per a definir les 5 primeres posicions d’aquesta Segona Federació (III)

Només 6 jornades per al final de la Fase regular en la Segona Federació (III) // FOTO: Gentilesa Xavi Laso
Només 6 jornades per al final de la Fase regular en la Segona Federació (III) // FOTO: Gentilesa Xavi Laso

Una classificació complexa que mostra 9 punts de separació entre el líder i el cinquè classificat i només 4 entre el segon i el cinquè presagia un final espectacular. Difícilment CFB Futur, Lleida E., Europa, Sant Andreu i Hèrcules poden perdre aquest avantatge de set punts sobre el sisè (Torrent), però el futbol és futbol.

I, com cada setmana serà una final, atenció als duels directes que se’ns presenten fins que arribi el pròxim 5 de maig. Acabar en una posició o una altra pot ser clau per als futurs play off.

LLEIDA E.-SANT ANDREU, MOLT IGUALATS

El primer derbi es jugarà a la Terra ferma entre Lleida Esportiu i Sant Andreu amb el record de l’1-1 a la primera volta. Amb 2 punts més els d’Angel Viadero, però amb més gols anotats els de Xavi Molist (47), com l’Europa, l’emoció està assegurada.

A priori són 3 punts més, però tots saben que aquests 3 punts són claus per als locals, a la seva lluita per la primera plaça enfront dels ‘veïns’. És clar que els quadribarrats veuen aquest primer lloc (a 7 punts) com una cosa molt complicada.

Altres derbis a l’horitzó seran Sant Andreu-Espanyol, Cerdanyola-Lleida E., Lleida E.-Europa, CFB Futur-Cerdanyola, Europa-CFB Futur, Europa-Manresa i Europa-Espanyol.

No oblidem tampoc el calendari d’un històric Hércules, actual cinquè classificat. Els alacantins visitaran Alzira, Manresa i Futur mentre esperen a casa a At Saguntino, Peña D. i Lleida E.