L’invicte Andrés Díez es guanya el ’10’

900 minuts sense encaixar un gol. Aquesta és la marca d’Andrés Díez, porter del Prat, disputats els seus primers 10 partits de Lliga. L’invicte potablava viatja a Llagostera aquest proper dissabte

Andrés Díez, porter potablava/ FOTO: AE PRAT

No és una marca més ni un rècord més. Els 900 minuts de competició repartits en 10 partits consecutius es van aproximant als 14 partits d’imbatibilitat d’Abel Resino (1991) encara que el Prat ja pot treure pit. Aquest proper dissabte arriba un partidàs en terres gironines amb 18 gols marcats pels d’Oriol Alsina (màxim realitzador) i on els locals només han sumats triomfs (5). Però això serà el dissabte 27.

El pal, ‘millor amic’

El líder tenia una prova de foc davant el Terrassa encara que els egarencs sumen el seu quart KO en els últims 5 partits. Atenció als de Cristian García que van estavellar una pilota en el pal (Coro 75′) i que no van poder trencar el mur potablava. El pols amb el Llagostera és més que interessant encara que l’Hospi ha de seguir immers en aquesta batalla. (Veure MARCADOR 11a JORNADA i CLASSIFICACIÓ)

Atenció especial també pel golàs de David Crespo (30′) a Vilatenim a qui també costa molt superar. El lateral llagosterenc va enganxar un xut estel·lar que val tres punts i l’aplaudiment d’aquesta 11a Jornada en la qual s’ha aconseguit un total de 4 victòries a casa, 3 empats i 3 triomfs a domicili i un total de 23 gols (11-12).

La ratxa vilafranquina

Vilafranca i Granollers van de la mà després d’un Horta que va sumar el seu segon empat en el Feliu. Victor Bertomeu va superar a Eric Alcaraz de penal (40′) mentre Ferran Tacón (44′) va posar una igualada que finalment seria definitiva. Els asconencs prenen aire amb sol 5 gols a favor els de Leo.

Continua la bona ratxa dels vilafranquins/ FOTO: FC VILAFRANCA

Mentrestant, el Vilafranca va sumar el seu quart triomf seguit, a més sense encaixar, i acumula 426′ sense ser superat Miguel Angel Ramos (Font: Lluís Muntaner). L’encert de Sergi Gestí (16′) va ser suficient enfront d’un Hospi que no va poder enfront d’un rival que va jugar amb un menys (Pelegrín) des del 33′ per expulsió; segona burxada fora de casa pels de Xavi Molist.

Granollers: el millor visitant

Tot el contrari que el Granollers de José Solivelles (12/18 punts a domicili). Sense perdre des de la 4a jornada, els vallesans van suar el triomf gràcies a una pena màxima materialitzada per Ricard Alcántara (74′). En aquesta baralla per la quarta plaça també camina un Cerdanyola molt efectiu davant un Sants que no pot marcar un gol des de fa quatre jornades que ho va fer en Els Canyars.

Precisament, els de Miki Carrillo es van endur la seva segona gran alegria aquest curs a casa així com el Reus B, fora de Cambrils. Santfeliuenc i Santboià van de la mà per a baix amb els ‘diables vermells’ i una FE Grama que amb Toni Rovira va arrencar un empat del Nou Sardenya. Quinta igualada dels graciencs en el seu camp enfront de l’equip colomenc que forma part d’un grup terrible de 7 equips separats només per 3 punts.

El Sant Andreu mira la Copa

El Narcís Sala va tancar la jornada amb un ambient més proper a la Copa del Rei que a una Lliga que es manté com a primer gran objectiu del curs. Els de Mikel Azparren porten una setmana intensíssima i això ho noten les cames d’uns futbolistes que van marcar molt aviat (Juanma, 3′ amb servei de Ton Alcover) i que es van trobar amb un penal en contra (Koné, 73′) davant el qual res va poder fer Segovia.