L’interminable malastrugança de Yeray Sabariego

El futbolista de l’Olot es trenca els lligament creuat anterior del genoll dret i estarà entre 6 i 8 mesos de baixa. La lesió es va produir en el partit que reapareixia després de 3 mesos per un important problema muscular

JORDI MESTRES @jordimestres7
Yeray no jugarà més aquesta temporada // FOTO: Andrea Bolcató (Web UE Olot)

L’Olot-Mallorca va deixar bones notícies per la parròquia garrotxina, però a un preu molt alt. L’equip de Raúl Garrido – invicte des de la seva arribada, amb dos empats – deixava a zero el líder i sumava un punt que tenia regust de victòria. Tot i això, les cares van acabar sent llargues. De tristor després de veure com Yeray Sabariego tornava a viure la cara més cruel del futbol. El dia que reapareixia, tornava a lesionar-se de gravetat. Un cop superat l’important lesió muscular, el migcampista patia una d’articulacions. La pitjor que es pot tenir en el món del futbol, com és la del lligament creuat anterior. Entre un i altre problema físic, Yeray estarà pràcticament un any sense fer el que més li agrada: jugar a futbol. Des de FutbolCatalunya volem transmetre tota la força al migcampista i també a l’UE Olot.

Les desgràcies mai venen soles i en el mateix partit un rival també va patir la mateixa lesió. Ferran Giner, futbolista del Mallorca, es trencava parcialment el lligament creuat anterior i en aquest cas el període de baixa està previst entre 4 i 6 mesos. Es perdrà el que resta de temporada, com Yeray Sabariego. La matinal de diumenge va ser negra a la Garrotxa.

Sabariego va publicar una nota al seu compte oficial de Twitter afirmant que “si alguna cosa m’ha caracteritzat al futbol és el sacrifici i la constància, que em sobrarà per superar aquests llargs mesos de recuperació i tornar a competir al màxim nivell”. Tots confiem en que així sigui, Yeray.