L’inici de Tercera Divisió no decep

L’AE Prat i Europa són els primers líders de la categoria en guanyar per 5-0 als seus respectius rivals (CD Morell i Terrassa), mentre que el partit Montañesa-Gavà s’ha suspès per problemes de llum

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Morell-Prat 1a Jornada /EL TRAVESSER

La Tercera Divisió ha viscut la primera jornada de lliga. Ho fa amb un total de 25 gols i una incidència, la que s’ha pogut veure al municipal Trinitat Vella entre Montañesa i Gavà, partit que al descans, amb 1-1 al marcador, s’ha suspès per què una de les llums de les torres de l’estadi, s’ha apagat. El partit queda pendent de nova data.

AE Prat i CE Europa tenen el privilegi de compartir coliderat en el debut de la temporada 2015-2016. Els de Pedro Dólera van golejar a un novell -a la categoria- CD Morell que va veure com en 28 minuts ja havia encaixat 3 gols. Per contra, els d’Albert Poch acabaven el descans amb 1-0 al marcador davant del Terrassa (gol de Pedro Bilbao), però a la segona part s’han mostrat molt superiors als egarencs, amb gols a la segona part de Rita, Bea, Padilla i Poves.

El campió de la temporada anterior, l’Ascó, arrencava amb victòria en el partit de la jornada. Els ebrencs superaven al Vilafranca, en un matx amb dos penals a favor dels locals. Després d’avançar-se l’Ascó amb gol d’Asier (23’), l’incombustible Triguero empatava abans del descans, però a l’inici de la segona, Bertomeu (55’) tornava a avançar als de Miguel Rubio. Al 87’, sentenciaven amb el gol de Genis, de penal.

Granollers, nou aterrat a la categoria després de l’ascens de Primera Catalana, ha sumat els primers tres punts. El gol de Didac (31’) li servia per sumar la primera victòria, davant del CF Peralada.

Tres empats s’han viscut en la jornada inaugural. El Cerdanyola i Figueres, junt amb el Manlleu-Santfeliuenc, acabaven sense gols, i s’ajunta a l’empat a 2 gols del Sabadell B-Palamós, on els visitants s’avançaven però veien com haurien de contrarestar els gols de Martínez (54’) i Toscano (58’) del filial del CE Sabadell. A part, s’ha viscut l’empat entre Monta i Gavà, però queda tota la segona part per disputar-se.

El Sant Andreu, ha fet el seu debut a Tercera, després del seu descens, amb victòria per la mínima davant del Masnou. L’afició ha vist com al minut 40 Gissi feia el gol de la victòria.

A Can Rosés s’ha vist el partit segurament més emocionant. La UE Rubí aconseguia avançar-se a inicis de la segona part, amb el gol de Jan Lladó però Negro, quan faltaven 10 minuts aconseguia empatar, i al descompte, Kanteh, donava la primera victòria del CE Júpiter a Tercera Divisió en aquesta nova etapa.