L’Hospitalet lliga primes i patrocinadors per a la Copa del Rei

La plantilla del Centre d’Esports L’Hospitalet ha tancat amb la directiva que presideix Antonio Castellano les primes que rebran per haver accedit als setzens de final de Copa. El club, a més, ha arribat a un doble acord d’esponsorització per a la propera eliminatòria

La plantilla de L'Hospi ja sap les primes de la Copa // FOTO: celh.es
La plantilla de L’Hospi ja sap les primes de la Copa // FOTO: celh.es

El bon paper de CE L’Hospitalet a la Copa del Rei, amb la classificació pels setzens de final contra l’Atlético de Madrid, també es deixa notar al vestidor riberenc. Passar les eliminatòries contra el Guijuelo i l’Izarra ha suposat per a jugadors i cos tècnic una prima total de 10.000 euros que, repartida entre tots els components, surt a un premi de 357 € per cap.

A banda d’aquesta quantitat que ja han cobrat tots els membres de l’equip, hi haurà una altra prima en funció de la recaptació que es faci al partit d’anada de l’eliminatòria CE L’Hospitalet-Atlético de Madrid. Així, segons ha pogut saber FutbolCatalunya, els components de la plantilla es repartiran el 18% de la recaptació neta d’aquest encontre, passi el que passi en aquesta ronda. No cal dir que, en cas que els de Kiko Ramírez donessin la campanada i eliminessin l’Atlético, aquesta xifra s’incrementaria, tot i que a hores d’ara no s’ha definit el possible guany.

S’ha de dir que el Centre d’Esports L’Hospitalet, mitjançant els seus canals oficials, donarà a conèixer les xifres de recaptació a l’endemà del partit a l’Estadi del carrer de la Feixa Llarga contra l’Atlético de Madrid, previst per dimecres 3 de desembre, a les 20.00 hores

Segons va anunciar el club dies enrere, els socis i abonats pagaran 10 euros en aquest partit, mentre que el públic en general abonarà 20 euros si compra la seva entrada de forma anticipada o 25 si ho fa a les taquilles el mateix dia del partit. L’entitat també ha fet una promoció per a nous socis o abonats i regalarà l’entrada per al partit de Lliga del 14 de desembre contra l’Eldense a qui compri la seva localitat per a l’encontre del 3-D. Encara no s‘ha iniciat la venda d’aquestes localitats.

DOBLE ESPONSORITZACIÓ

La feina al CE L’Hospitalet s’ha multiplicat aquests dies pensant en aquesta històrica eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid. En aquest sentit, l’entitat riberenca ha confirmat aquest migdia el tancament de l’acord amb dos espònsors de cara als partits contra el club matalasser.

Establiments Miró i De Marie Group seran les dues empreses que es podran veure a la samarreta de L’Hospi en aquesta confrontació. Al partit d’anada, els primers apareixeran a la part frontal, mentre que els segons figuraran a les mànigues. A la tornada al Vicente Calderón, De Marie Group serà qui s’encarregui del patrocini frontal.