L’Hospi sol·licita preconcurs de creditors

El CE L’Hospitalet va sol·licitar dies enrere un preconcurs de creditors amb la finalitat d’evitar la possible responsabilitat de la seva actual junta directiva. La Seguretat Social reclama el pagament de gairebé un milió d’euros

Camp Municipal Feixa Llarga a L’Hospitalet / FOTO: F.C.

La notificació d’un pagament milionari per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya al CE L’Hospitalet a instàncies de la Seguretat Social ha fet que la junta directiva riberenca sol·licités dies enrere un preconcurs de creditors amb la finalitat d’evitar la possible responsabilitat de la seva actual junta directiva. Així ho marca la Llei: diumenge que ve 15 es compleixen els dos mesos des que es rebés la notificació oficial del pagament per part de la Seguretat Social al club riberenc.

D’aquesta manera, l’entitat dilatarà una mica més el temps de pagament encara que ningú li alliberarà de satisfer el que aquestes actes marquen.

L’Hospi, un dels clubs als quals les inspeccions de la Seguretat Social ha sancionat per haver observat irregularitats en les contractacions d’alguns futbolistes i tècnics, espera la resposta per part del Jutjat en els propers dies després d’haver sentenciat el TSJC la “relació laboral” que existia entre el club i els afectats.

A l’espera d’aquest nou comunicat, que acabarà indefectiblement en un pagament ajornat entre cinc o deu anys, serà una bona ocasió perquè els actuals rectors del club aclareixin si aquesta quantitat sol·licitada obra en un compte bancari, amb contracte signat entre president i expresident, i a quant puja, ja que la mateixa vària segons la font. No és la primera vegada que l’ex president Miguel García ha manifestat la seva tranquil·litat, ja que manté que va deixar uns 700.000 euros en la caixa per a aquest pagament mentre els actuals responsables del club admeten una altre quantitat sensiblement inferior.