L’Hospi s’aprofita del Sagnier i reacciona el Terrassa

Jornada intersetmanal i reacció del líder L’Hospitalet després de dos KO  consecutius mentre els seus perseguidors, Prat i Llagostera, no van passar de l’empat a zero, l’Horta no va fallar en el Feliu i el Terrassa va ressorgir

Manuel Salinas sempre marca /FOTO: CELH

Després de dos KO consecutius, l’Hospi va posar la directa a Les Fontetes. No podien donar més avantatges als seus rivals i els de Xavi Molist van ser a un camp dificilíssim convençuts de la seva reacció i n’hi va haver. Un primer gol de Juste (20′) va donar pas a un triomf necessari per a seguir en el més alt de la classificació que va quedar ratificat en el primer minut de la segona part gràcies a l’habitual diana del Pitxitxi Salines.

Mentre els locals de Toni Carrillo es van estavellar amb el pal (Javi López), va caure el tercer per als riberencs per mediació de Ton Ripoll (88′) en un contraatac. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El líder, molt atent al que ocorria/no ocorria en el Sagnier, van treure nova renda, ja que pratencs i gironins van acabar com van començar. Poques ocasions de gol visitant i més aparicions locals, especialment amb el protagonisme de Padilla, però ni Marcos ni Andrés van ser superats. L’empat no beneficia a ningú encara que tampoc perjudica.

En aquesta jornada intersetmanal en la qual s’han donat 2 triomfs locals –ningú guanyava a casa seva en el descans-, 3 empats i 4 victòries a domicili, a falta del duel de L’Energia, en la qual s’han marcat 20 gols (8 locals per 12 visitants), va ressorgir el Terrassa a Ca N’Anglada després d’haver sumat només 2 dels seus últims 18 punts. Es va avançar Serramitja (18′), va igualar Alex Alba (54′), va tornar a posar per davant Jonathan Toledo als de Cristian, va tornar a igualar Brian igualar Canalejo (78′) des del punt de penal però va decidir, una altra vegada, Serramitja, després d’una bona jugada d’un gran Alex Fernández. Sis jornades sense guanyar era massa pes per als vermells.

Llagostera
L’afició del Llagostera desafia tot/FOTO: @CanyerosLlagos

Va guanyar el Terrassa i també ho van fer, a domicili, Granollers i Reus B Cambrils. Un gol d’Albert Ruiz (70′) va donar aquests tres punts als vallesans mentre Victor Miranda (10′, pròpia porta) i Jordi Oribe (68′) ho van fer per al Reus B Cambrils a Els Canyars. El gol de Pedro Bilbao va arribar tard.

Només dos triomfs locals

Guanyar a casa costa cada dia més. De fet, en aquest dimecres extraordinari l’han aconseguit, ara com ara, Europa i Horta. Els escapulats van reaccionar després d’avançar-se Messeguer (36′) i ho van fer amb gols d’Elo (47′), en resoldre un petit embolic dins de l’àrea de l’Ascó i Soto (64′). En la graderia va haver-hi protesta dels ‘eskapulats’ que van arribar a la graderia quan ja s’havien disputat deu minuts de partit.

Qui tampoc va fallar va ser l’Horta en el seu Feliu i Codina i ja van 15 partits disputats. En aquesta oportunitat va caure la Pobla de Mafumet gràcies a un únic gol d’Eric Pimentel en el minut 61. Tres punts d’or que li serveixen als locals per a seguir en la quarta plaça abans de visitar al Sants aquest pròxim diumenge.

ESKAPULATS, Europa
Protesta dels ‘@eskapulats,’ al Nou Sardenya/FOTO: IGNASI TRAPERO

Un punt per a cadascun

Al costat de la igualada del Sagnier, Guinardó i Vilafranca van tancar la jornada amb empats. Els ‘diables vermells’ de Moya van remuntar el gol inicial del colomenc Padilla (39′) amb un gran encert de Ramon Rovira (54′) mentre el blanc i blau Vadillo (golàs des de 30 metres) posava l’1-1 inicial de David López de cap (22′)