“L’Hospi és el millor club de Tercera”

El nou Hospi d’Héctor Simón ja va prenent forma i aquest primer dilluns d’agost ha servit per a la presentació oficial de quatre dels seus fitxatges: Iván Julián, Rubén Cruz ‘Rubi’, Roger Peris i Raul Martínez

Iván Julián, Rubén Cruz 'Rubi', Roger Peris i Raúl Martínez. quatre cares noves per a l'Hospi // FOTO: Òscar Milla
Iván Julián, Rubén Cruz ‘Rubi’, Roger Peris i Raúl Martínez. quatre cares noves per a l’Hospi // FOTO: Òscar Milla

El nou Hospi d’Héctor Simón es continua preparant de cara a una nova temporada 2022-2023 per a la qual només serveix un objectiu: l’ascens. Amb aquest objectiu han presentat aquest primer dilluns d’agost a Iván Julián, Rubén Cruz ‘Rubi’, Roger Peris i Raúl Martínez.

Els quatre nous futbolistes que aterren a L’Hospitalet formen les nou altes, ara com ara, dels riberencs que, per descomptat, s’hauran de reforçar encara més.

EL NOU I EL VELL HOSPI

Aquestes cares noves substituiran a un bloc de tretze jugadors que ja són baixes; a destacar l’adéu oficial del gran Joan Verdú. El MERCAT d’aquest Hospi manté a un total de nou coneguts per a la nova temporada com Aliaga, Cristian Lobato i Gómez, Canario i Ton Alcover, entre altres.

“EL MILLOR EQUIP DE TERCERA”

En l’acte de presentació d’aquest 1 d’agost, presidit per la vicepresidenta Mónica García, els quatre protagonistes van dedicar encesos elogis per al seu nou club. Especialment, val la pena destacar les paraules de Rubén Cruz ‘Rubi’ (FE Grama): “Serà una temporada exigent, però l’Hospi és el millor club de Tercera. Això si, ho hem de treballar i demostrar partit a partit”.

Reforços il·lusionats i il·lusionants per al nou Hospi de Simón // FOTO: Òscar Milla

Reforços il·lusionats i il·lusionants per al nou Hospi de Simón // FOTO: Òscar Milla

Un altre excolomenc, Roger Peris, manté que “no hi ha pressió, hi ha confiança en el meu potencial i en el del grup i tinc ganes d’afrontar el repte”.

D’altra banda, els santsencs Ivan Julián espera que “tant a nivell individual com col·lectiu s’assoleixin els objectius establerts” i Raúl Martínez diu que “tenim molt bon equip per assolir l’ascens”.