L’Hèrcules aprofita les errades de L’Hospi

Segon KO a casa de L’Hospi davant un Hèrcules al que li va sortir de meravella el guió que el seu tècnic Pacheta va dibuixar. Jornada dolenta per al nou president riberenc, Antonio Castellano, en debutar en una llotja massa polititzada

Així lamentava Craviotto -dreta- la seva errada al 0-2 // FOTO: Fotopep (celh.es)
Així lamentava Craviotto -dreta- la seva errada al 0-2 // FOTO: Fotopep (celh.es)

Un error a la marca defensiva i un altre del gran porter que és Carlos Craviotto van inclinar el triomf d’un Hèrcules que va calcular bé els seus esforços en L’Hospitalet. Res a objectar a la victòria forastera tret que sempre es pot demanar més d’un conjunt el pressupost del qual arrasa a la categoria i que aquest diumenge no ho va demostrar a La Feixa Llarga. L’Hèrcules va demostrar bona organització, excel·lent mentalitat defensiva i letal contraatac encara que la mala sort local va ser el seu millor aliat.

Per contra, l’Hospi, que arribava amb molt bones sensacions a aquesta jornada després d’haver acumulat 3 victòries (inclosa la Copa) i 1 empat en els últims quatre matxos, va reaccionar quan ja tenia un 0-2 en contra. La centrada de Casares després de jugada de Rafita va trobar el cap de Chechu i va sobrepassar Craviotto; el meta riberenc es va canviar les botes i va arribar el segon. Jugada desgraciada per a un grandíssim porter que es va confiar massa després de la passada enrere de Valentín. La mala fortuna va fer la resta i els alacantins van celebrar l’errada

A la llotja, on es va estrenar el president Antonio Castellano, ningú va dir res i això que aquest diumenge s’ha multiplicat pel que fa als seus assistents. L’adéu de Miguel García, a qui se li va veure en la graderia animant amb la seva bufanda activament, ha significat el retorn a la zona noble de més d’un polític de la ciutat a qui el ‘ciutadà’ García sempre va mantenir a distància.

REACCIÓ LOCAL

Encara que la segona meitat va començar amb esglai de Casares, amb un xut que va enviar als núvols, qui va donar primer va ser David Haro. Extraordinària jugada individual del petit extrem riberenc que es va treure de sobre a tots els rivals per creuar una pilota perfecta sobre la sortida del veterà porter Chema.

Aquest gol va fer moure peces a Pacheta i va donar entrada a Fernando, Mikel i Pardo i va saber mantenir sempre la serenitat. També l’entrada de Bueno, Iván Carril i Carreras va donar més verticalitat als de Kiko Ramírez per bé que només cal destacar la gran aturada de Craviotto després d’un xut de Fernando (84’).

L’Hospi no va poder assolir el seu objectiu. El rival va fer el que havia de fer, però molt bé al seu pas per la Feixa Llarga i ja acumula 13 dels últims 15 punts disputats. Per alguna raó serà.

FITXA TÈCNICA

L’Hospitalet:  Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agus, Alcaraz, David Haro, Alex (Bueno, 46’), Nano (Joel, 78’), Iván Carril (Carreras,  74’) i Eric.

Hèrcules: Chema, Peña, Atienza, Alex, Rafita; Chechu (Pardo, 86’), Lázaro, Adri Cuevas, Granell; Casares (Martins,  65’) i Portillo (Fernando,  63’).

Gols: 0-1, Chechu. 35’; 0-2, Valentín (p.p). 42’; 1-2 David Haro 51’.

Àrbitre: Ripoll Solano. Grogues a Peña, Granell, Pardo i Alex (Hèrcules).