L’FCF té un ‘problema de pilotes’

La Federació Catalana es troba en una situació incòmoda donat el problema de qualitat que afecta les pilotes oficials que subministra als seus clubs. Des del carrer Sicília tranquil·litzen al personal “amb qualsevol canvi que es pugui precisar”

FCF, Pilotes
Pilotes oficials FCF temporada 2019-20/FOTO: KEG

És més una qüestió de color que una altra cosa encara que les pilotes oficials que serveix la Federació Catalana als seus clubs afiliats (sobre 40.000) s’han convertit en un incòmode problema. La imatge del text presenta la situació d’un esfèric amb només dues setmanes de vida encara que la realitat és pitjor en molts casos que, ara com ara, no s’han traduït en queixes per escrit a la FCF sinó que la majoria, per no dir totes, s’han quedat en un intercanvi de paraules.

Aquest seriós ‘problema de pilotes’ que afecta clubs i Federació, i la logística dels quals pertany a empreses com Events i Wala, sembla estar en vies de solució. De fet, va ser el principal motiu de conversa en la reunió que es va mantenir en la seu central amb els delegats federatius així com en les diferents trobades que es van dur a terme en el Barceloní o a Tarragona.

“Estem pendents d’un estudi encarregat a un laboratori independent per a confirmar les qualitats d’aquestes pilotes i, una vegada tinguem el resultat, procedirem a informar els clubs”, assenyala a Futbolcatalunya el seu secretari general Oriol Camacho. El que garanteix l’executiu federatiu és que “qualsevol club a qui se li presenti alguna deficiència en aquestes pilotes no tindrà cap problema perquè se li substitueixi. Igual que, si diguessin que és qüestió d’aplicar un producte especial per a la seva neteja, també se’ls comunicarà. La nostra voluntat és donar servei”