La FCF no troba a Ivan Carrillo

Lluites i futures conciliacions giren entorn de l’actualitat de la Federació Catalana. Ara com ara, a qui no troben és a Ivan Carrillo, president del Gavà, perquè desitgen querellar-se per injúries

Joan Soteras i Ivan Carrillo, a Tàrrega 2019 //FOTO: Futbolcatalunya
Joan Soteras i Ivan Carrillo, a l’Assamblea de Tàrrega 2019 // FOTO: Futbolcatalunya

Diuen que porten des de Gener amb la intenció de presentar-li una querella per injúries al president del Gavà, Ivan Carrillo, però que el jutge no troba cap domicili en el qual pugui rebre aquesta comunicació. És més, l’FCF, a qui li consten diverses direccions físiques, segueix pendent d’aquest contacte per a iniciar un procés que compta amb la signatura del president Joan Soteras i de quatre dels seus vicepresidents (Jordi Terés, Josep Vives, Juanjo Isern i Jordi Bonet, no així Josep Llaó).

D’altra banda, també el president de la FCF, Joan Soteras, i el secretari general federatiu, Oriol Camacho, ja saben que el pròxim 21 es veurà les cares amb el mandatari del Pubilla Casas, Luis Dorado, perquè el president hospitalenc va presentar altra querella després de la resposta que l’executiu li va dedicar en l’Assemblea del futbol català a Tàrrega. Aquest acte de conciliació apunta que tindrà continuïtat.

CARRILLO RESPON

“No saben on estic? Segueixo a Gavà. És possible que no hagi arribat cap carta, ja que es perden moltes aquí, no obstant això Hisenda m’acaba de retornar una quantitat i m’ha trobat a través d’un Burofax. A més, cada quinze dies sóc a la Bòbila o vaig fora amb l’equip. O que em truquin per telèfon, jo sempre dono la cara”, comenta a Futbolcatalunya el president blaugrana.

Per a Carrillo, que lamenta “no haver-me assabentat per la meva Delegada Paquita Linares”, només es tracta d'”un acte de desesperació. A mi no em callaran ni sota l’aigua, no m’espanten. No sé res de Joan Soteras des de l’Assemblea i prefereixo que em tinguin al marge per tot el que vindrà”. Poc més va aclarir excepte una roda de premsa “interessant” abans que acabi aquest 2019.