L’expresident Ródenas demana dimissions en el Gavà

Va estar el suficient temps al capdavant del CF Gavà per parlar amb total coneixement. Més de 20 anys faculten a Juan Ródenas a dir en veu alta el mal que afligeix a l’entitat blaugrana. I no es ‘talla’: “haurien de dimitir tots”

Juan Ródenas, ex president del CF Gavà/ FOTO: F.C.

Juan Ródenas ha viscut en primera persona els anys més grats de la història del CF Gavà. I, encara que per alguns tot tingui el seu temps, l’expresident de l’entitat té coneixements suficients per dir tot el que diu entorn d’una entitat que està passant moments molt delicats. I ho diu amb rotunditat. A més apunta a noms propis i cognoms:  Manuel Maniega, Ramon López Adán i, per descomptat, als futbolistes.

“El que està passant és inexplicable i sembla mentida que persones que diuen que són del món del futbol estiguin fent el ridícul que estan fent”, deixa anar Ródenas. “El ridícul l’han fet tots –afegeix- però el que no es pot permetre és que Maniega doni tots els poders a una persona que busca només els seus interessos. Hauria d’haver estat més llest i saber que a una persona, que busca només el seu negoci, no pot donar-li tots els poders del club. Si jo hagués estat, cap d’aquests jugadors no es posen la samarreta del Gavà”.

Maniega ja sap que “tots aquests jugadors els ha tingut López Adán des de petits i faran el que ell vulgui i això és impossible. Si no cobren els jugadors,  cal denunciar davant la FCF i posar el que hi hagi damunt de la taula amb la junta”.

Atenció a la resposta de l’ex president gavanenc quan se li pregunta si, des de la seva opinió, hauria de dimitir Maniega: “Per a mi haurien de dimitir tots, ho tinc super-clar. No són de fiar cap tal com an fet les coses”. I, avís per a tothom, això no significa que Ródenas vagi a tornar doncs “ho vaig dir quan em vaig marxar. La meva època va passar i no em veig capacitat per tirar endavant, però podem ajudar a qui fos valenta i volgués salvar alguna cosa del Gavà”.