Lewandowski té dos ‘hereus’ al grup V

Qui té un golejador té un tresor. Això ho sap tots els entrenadors, i aquesta setmana, a Tercera tots els elogis són per a dos ‘hereus’ del polonès Lewandowski,  Sascha i Jose Manuel Martínez. El primer marcava 4 gols en 16′, mentre que el segon ho feia en 36′.

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Manel Martínez, el màxim golejador a la Tercera /FOTO: CE SABADELL

La jornada no ha permès que els tres darrers classificats puguin puntuar i Peralada, Morell i Santfeliuenc encadenen una nova derrota que els deixa a la zona vermella de la classificació. Per contra, el derbi més esperat entre Europa i Sant Andreu no ha deixat cap gol. Jornada amb 30 gols i quatre victòries fora de casa..

El Gavà segueix líder tot i el seu empat al camp del Palamós. Els de Juanma Pons s’avançaven abans d’acabar la primera part, però Corominas, al 68′ posava la igualada. Si al Gavà, aquest empat li permet seguir sent líder, al Palamós li significa un punt massa insuficient.

AE Prat i CE Júpiter pressionen per darrere. Amb 17 punts, ja estan a un sol del liderat i vénen amb molta força. El Prat superava a la Montañesa (4-2) en el partit amb més gols de la jornada. Si a la primera part el marcador era de 0-1, a la segona els de Pedro Dòlera capgiraven ràpidament la situació, i en 10 minuts, marcaven fins a tres gols, destacant el gran paper de Sascha, amb quatre gols.

El CE Júpiter segueix en estat de gràcia. Tres punts més. En aquesta jornada, rebien la visita de la UE Figueres, que després de la golejada al derbi, han vist com els de Juan Jose Garcia els feien tocar de peus a terra. Gols de Darbra (19′) i Kanteh (89′) per situar-los a la zona alta.

Nova jornada que el EC Granollers aconsegueix puntuar. Davant tenia un dels equips potents de la categoria, l’Ascó, que no podia passar de l’empat a 1.Si Soldevila marcava al 58′, el Granollers, i amb 10 homes sobre la gespa, empatava al temps afegit. David Bauli salvava un punt a un Granollers que fa bona pinta.

S’agreuja la crisi del Peralada després d’una nova derrota. El conjunt d’Arnau Sala veia com abans del descans el Sabadell B li havia marcat tres gols Manel Martínez, fet que els deixava tocats i tanquen una nova jornada com a cuers de la categoria. Desprès arribaria el quart. El Sabadell B, per la seva part, escala a la sisena posició.

Empat sense gols entre Europa i Sant Andreu. El derbi barceloní per excel·lència s’acaba sense vencedor ni vençut. Tot i la manca de gols al partit, la intensitat i emoció no hi va faltar, en un Nou Sardenya que va presentar una entrada de 2.500 espectadors.

El CF Vilafranca marxava de Les Grases amb els tres punts sota el braç. Els penedesencs els va tocar remuntar fins a dues vegades el partit. Amb el 2-1 quan faltaven 20 minuts, va aparèixer el killer, un Santi Triguero que amb dues dianes va mantenir viu a un Vilafranca que suma la tercera victòria de la temporada.

Segona victòria consecutiva de la UE Rubí que comença a deixar enrere la zona baixa. Victòria que els dóna confiança davant d’un Manlleu sense gol. Cañaveras va ser l’autor de l’únic gol del partit.

La golejada de la jornada s’ha vist a l’Olímpic de Terrassa. El FC Cerdanyola tumbava, i de quina manera al Terrassa. Dia d’inspiració per un Cerdanyola que li treia els colors als egarencs amb un 0-4. Blasco, Duran, Ginés i Molins li donen els 3 punts a un Cerdanyola que es posa amb nou punts a la classificació, un menys que el Terrassa.

El partit de la zona baixa, entre Masnou i Morell se l’acaba emportant els de casa. Manuel Lora situava ell sol el 2-0 al marcador al primer quart d’hora de la segona part, i Samu, retallaria massa tard pel Morell, al descompte. El Morell segueix en descens.