L’Europa no guanya i reobre el play-off

Els empats d’aquesta jornada mouen la classificació. I és que l’empat de l’Europa provoca que Terrassa i Figueres s’apropin a la quarta posició, mentre que per la zona baixa, Martinenc i Gavà posen emoció amb les sedes victòries

La UE Figueres supera al Peralada en un matx directe / FOTO: UE FIGUERES

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

La jornada destaca per la situació que es viu per la quarta plaça i per la que es viu al descens. Queda clar que el Vilassar de Mar queda despenjat (ja a 11 punta de la salvació), després de la seva derrota davant del líder de la categoria, l’Ascó, per 0-1. La resta de places de descens -dues- s’ha posat encès, ja que Gavà i Martinenc han guanyat i del dinovè al desè, només hi ha sis punts de marge.

Els tres primers classificats han guanyat. L’Ascó ho feia al camp del cuer gràcies al gol d’Asier (74’). La Pobla de Mafumet, per la seva banda guanyava el duel de filials (1-davant del Sabadell B, amb gols de Rita, Bertomeu i Moreno, i segueix la lluita del liderat amb l’Ascó.

La UE Rubí complia els pronòstics al camp del Masnou i sumava tres punts per deixar als de Miguel López a set punts del play-off i encadenant sis derrotes de manera consecutiva. El Rubí arriba als 40 punts.

El quart lloc queda més obert després de l’empat de l’Europa al camp del Castelldefels. Calvo, per l’equip de Miguel Carrillo, marcava primer però Rosillo, pels arlequinats, empatava quan faltaven 30 minuts pel final del partit. Amb aquest empat, qui surt beneficiat és el Terrassa i Figueres, que guanyaven els seus respectius partits.

Els egarencs feien valer el gol de Gallego al minut 39 per situar-se a tres punts del play-off i deixar a La Montañesa sense puntuar i tancar la jornada en onzena posició. Per contra, el Figueres superava al Peralada en un matx directe per buscar posicions capdavanteres. El conjunt de Jordi Sala s’avançava al minut 10 però un gol de Mercader (32’) empatava i Cunill donaria la victòria al 87’ pels d’Edu Vílchez.

L’AE Prat empatava aquesta jornada al camp del Vilafranca i desaprofita la punxada de l’Europa. Partit sense gols. Els d’Ivan Moreno tenen 29 punts, mentre que el Prat, arriba als 31.

Manlleu i Santfeliuenc han signat taules al marcador en un partit que els d’Andrés González han hagut de remuntar un 2-0 en contra. Els primers 5 minuts de la segona part han estat letal pel Manlleu, que feia dos gols (Pérez i Uroz), però Avellaneda i Faura, en un minut (76 i 77’), empataven el partit.

El Martinenc i el Gavà són els vencedors de la jornada a la zona baixa. Els del Guinardó capgiraven el marcador davant del Cerdanyola i acabaven guanyant 3-1, en una bona segona part, i on han sabut aprofitar l’expulsió de Silvestre pels d’Antonio Carrillo. El Cerdanyola queda a set punts del play-off. El Gavà, per la seva banda, suma una victòria al camp del Palamós, que es desenganxa de la zona alta. Els de Pons obrien la llauna de penal al 39, i aconseguien situar-se 0-3, en un partit que s’acabaria 1-4 per un Gavà que guanyava 11 jornades després.