L’Europa estrena zona de play-off

Poques victòries a la zona alta en una jornada que no ha somrigut en excès als equips locals. El líder, Espanyol B no passava de l’empat a casa davant l’Horta i el filial blanc-i-blau encaixa el segon empat consecutiu

PER FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER @FFGaya
Empat entre Espanyol B i Horta/ FOTO: RCDE

L’Hospitalet ha estat l’únic equip dels que ocupaven zona play-off abans d’arrencar aquesta jornada que ha estat capaç de sumar els 3 punts. S’acabava imposant per la mínima a casa davant del cuer, un Gavà, plantava cara a un Hospitalet que faria valer el gol de Manzi al minut 36 de partit per sumar els 3 punts i consagrar-se a la segona posició, a sis punts ara del tercer. El Gavà, que jugaria el darrer tram final de partit amb un més, tindria l’oportunitat d’empatar des del punt de penal, però Ao no podria transformar-lo.

L’Europa entra al play-off

Els europeístes aconseguien tres punts vitals per canviar la zona alta de la classificació. Guanyava al Sagnier davant del Prat, rival directe que ara veu perillar la seva posició. Duel directe per la zona play-off i el partit li acabava somrient a un Europa que entra per primer cop al play-off aquesta temporada. Sota la pluja, el partit s’acabaria decidint amb un gol al minut 88 quan Raillo, en un xut des del límit de l’àrea superava al porter després de topar als dos pals i entrar. El partit acabaria amb les expulsions del local Putxi i del tècnic Pedro Dòlera. L’Europa treuria rèdit d’una de les poques ocasions d’aquesta segona part. atenció A L’ACTA del partit i a les seves conseqüencies

Acta Prat-Europa

L’empat entre Ascó i Sant Andreu no li serveix ni a uns ni a altres. Els ebrencs que no guanyen des de meitats de desembre tenien una bona opció de situar-se a un punt de la quarta plaça, mentre que el Sant Andreu surt del play-off. Andreu Guiu, al minut 19 posava per davant als asconencs però els quadribarrats aconseguien el gol de l’empat a tretze minuts del final, gràcies a l’encert de Mamadou en el seu remat final.

Victòries de Castelldefels i Santfeliuenc

Dos partits van tenir lloc en la jornada de dissabte, deixant victòries del Santfeliuenc a Les Grasses i del Castelldefels a Granollers. Els de Sant Feliu allarguen la seva dinàmica de resultats i superaven a un Vilafranca que s’allunya de la quarta posició. Els d’Andrés González aconseguien entrar bé al partit amb el gol de Zarate al quart d’hora de partit en una sacada de córner. El Vilafranca intentaria posar l’empat abans del descans en una falta perillosa. A la segona part, els penedesencs estaven decidits a fer l’empat i tindrien vàries ocasions però els locals aguantarien i al tram final sentenciaven amb un segon gol de Zàrate.

A Granollers, el conjunt local necessitava els 3 punts per mirar el futur amb uns altres aires però el Castelldefels ho impedia i era qui es feia amb els 3 punts. Els de Miki Carrillo, que cada cop s’allunya més del descens, situava el 0-2 al marcador al minut 20 gràcies als gols d’Aumatell i un en pròpia de Santalo. El Granollers reaccionava tard. Fuentes feia entrar al partit a l’equip al minut 88 posant l’1-2 al marcador, quedant-se sense temps per buscar el gol que els donés almenys un punt. A la segona part polèmica per l’expulsíó de Morales i penal xiulat a favor de l’Espanyol B que no aprofitava l’ocasió per a marcar el gol que els haguès pogut donar els 3 punts.

Empats a La Pobla i Figueres

Repartiment de punts entre Pobla i Palamós // JM Garcia

Dos empats amb el mateix marcador final, empat a 1. Es veien a la Pobla de Mafumet i Figueres, empats que no acaba de satisfer a cap dels quatre equips implicats. A la Pobla, el filial del Gimnàstic veia com es deixava dos punts més davant d’un equip de la zona baixa com el Palamós, que no retalla punts davant dels seus rivals directes que també empataven. Els empordanesos s’avançaven amb un gol en pròpia de Moha, però a la meitat de la segona part Rayco establia l’empat.

Al camp del Figueres els locals empataven davant del Cerdanyola, en un duel directe de la zona baixa. Amb 30 i 27 punts respectivament, tenen als 3 últims classificats a una distància important. El primer en marcar seria els visitants. Albert López superava Aroca en un dels primers minuts de la primera part, però els figuerencs reaccionaven ràpid i sis minuts més tard, gràcies a Albert Canal feien l’empat. Tot i intentar-ho, el marcador ja no es mouria.

El Santboià incrementa la mala situació del Vilassar de Mar cuer empatat amb el Gavà després que els de Sant Boi aconseguíssin sumar els 3 punts. Trencaven una mala dinàmica de resultats gràcies a un partit seriós en defensa i després de saber aprofitar les seves ocasions en atac. Revidiego obria el marcador a la mitja hora de joc i Bravo el tancava al temps afegit, assegurant la victòria local.

Beto no debuta amb victòria

El Terrassa sortia victoriós del camp del Reus Deportiu // Terrassa FC

El Reus Deportiu B no podia guanyar en el debut d’Albert Company “Beto” a la banqueta del Reus Deportiu B. Lluis Albesa pujava al cos tècnic del primer equip de Segona Divisió B i era el vallenc Albert Company qui passa a dirigir l’equip. S’enfrontaven al Terrassa, en un duel d’equips empatats a punts i que el vencedor aconseguiria situar-se a dos punts del play-off. El partit quedava sentenciat a la primera part. L’egarenc Ferreira obria el marcador al minut 4 de partit mentre que Correon, 30 minuts més tard augmentava les distàncies per situar el 0-2.