L’Europa, en estat de gràcia a la Copa Catalunya

Els escapulats deixen glaçat el Sabadell en una primera part antològica al Nou Sardenya. La segona victòria consecutiva contra un equip de Segona A els condueix a la final de la Copa Catalunya, on espera el Girona

Eufòria al Sardenya // FOTO: Twitter @ceeuropa

Les competicions tenen un valor predeterminat, però són els equips, amb la seva predisposició davant les mateixes, els qui les dignifiquen. L’exemple més evident el trobem a l’Europa. De principi a final, s’ha pres la Copa Catalunya seriosament i ha tingut un premi merescut. L’històric club de Gràcia s’ha guanyat tenir l’oportunitat de sumar el seu tercer títol el proper 25 de març. El rival serà el Girona, que va superar el Gavà. La Federació Catalana es reunirà amb els dos finalistes aquesta setmana o la propera per a tancar l’estadi de la final.

Hi ha la possibilitat probable que sigui el Nou Sardenya, però s’haurà d’esperar per a confirmar-ho. Cap estadi ha viscut d’una forma més intensa la Copa Catalunya. Ni el fort fred que s’ha viscut avui a Barcelona va poder espatllar la festa escapulada. El Sabadell, un altre dels històrics del #futbolcat, no va poder fer res davant de l’efectivitat escapulada.

Primer Ignacio, després Javi Lara i finalment Poves van establir el 3-0 definitiu. Un marcador conegut, ja que també es va superar el Barça B per aquest resultat en l’anterior eliminatòria. Dos equips de Segona A han sortit ‘escaldats’ de la visita a Gràcia. El rival de la final, també és de plata. Es repetirà la història?

UN GOL I POCS ESPECTADORS A LA BÒBILA

Ja es veurà el proper 25 de març. En qualsevol cas, els de Pablo Machín van fer valer un gol matiner de Gerard Bordas per a passar. El partit de la Bòbila va deixar poc més i cal destacar la fluixa afluència d’espectadors. Podria haver estat una cita històrica pel Gavà, però es va imposar la lògica. Passava el Girona. També l’Europa. La gran final de la Copa Catalunya està servida.