L’Europa arrasa i La Pobla Mafumet ja ‘rellisca’

Tercera victòria consecutiva d’un Europa letal (15 gols a favor per cap en contra en els seus tres úlltims partits) i poques novetats tant a dalt com baix en la classificació. El proper cap de setmana serà una altra cosa

David Jiménez, Europa
David Jiménez, golejador al Nou Sardenya/FOTO: CE Europa

15 gols marcats per cap rebut, amb un total de 3 triomfs consecutius, mantenen a l’Europa a 5 punts de la quarta plaça després de disputar-se la 8a Jornada del campionat. Tres victòries que vénen a remeiar un inici irregular perquè es va arribar al primer triomf enfront del Cerdanyola amb tres empats i dues derrotes. Aquesta mala ratxa sembla que ha passat i els de De Prada/Vilajoana van llançats i la prova que els espera aquest pròxim diumenge en el Feliu i Codina convida a qualsevol aficionat. No caldrà perdre’s aquesta cita.

Fer gol molt aviat

Ho han fet l’Europa (David Jiménez, 4′), el Manresa (Joel Méndez, 1′), l’Horta (Gaudioso, 1′) i Cerdanyola (Alex Torres, 5′) i és la millor manera de començar sempre. Els escapolats, que van sumar quantitat d’ocasions ofensives, es van mesurar a un Santfeliuenc que va guanyar en els seus dos primers xocs i no ha tornat a conèixer aquesta alegria. Jordi Cano (41′), Alberto (78′) i Joel (89′) tanquen un festival prometedor de cara a la seva propera sortida.

Pobla Mafumet, tercera
La Pobla va marcar però va ser insuficient/FOTO: Arxiu
El Manresa, que va festejar amb ‘butifarrada’ la visita del líder Pobla de Mafumet, es va animar des dels primers segons. Igual Oscar Gómez (7′) –hi ha qui li apunta el gol a Sergio Montero- la primera diana del xoc, Karim va posar per davant (30′) als d’Albert Company però Fran Orellana va col·locar el segon en la porteria d’un Arnau Riera sorprès en dues ocasions. El filial grana acaba la seva ratxa imponent de 7 partits amb 7 victòries i espera un pròxim examen de matrícula a casa seva davant L’Hospitalet que aquesta setmana va descansar ‘gràcies’ al Reus D.

Gol i vermella a Gaudioso

Atents a l’Horta i a aquesta segona victòria fora de casa seva enfront d’un Banyoles que va encaixar l’únic gol en el primer minut i que després va ser incapaç de redireccionar la situació. Els blaus, que reben el seu segon KO en el Nou Municipal, continuen mostrant les seves manques ofensives i això es paga. Si, a més, s’enfronten a un rival potent, tot va unit, un rival que, per cert, va veure com el seu golejador Luis Gaudioso va veure la vermella en el minut 85′.

Horta, tercera
Un gol en el minut 1 va ser suficient/FOTO: @Mark_SplashFoto
També va despertar aviat el Cerdanyola de Toni Carrillo en el carrer Girona de Granollers. Alex Torres (5′), que tancaria el partit amb una diana en pròpia porteria (56′), va obrir camí als de Les Fontetes. Va saber reaccionar el conjunt de Solivelles per mediació de Toño (49′) i tornar a marcar diferències Nils Puchades (49′). No obstant això, la mala fortuna també juga i els locals acumulen el seu tercer empat a casa.

Un únic triomf visitant

Amb 4 triomfs locals, 4 empats i 1 única victòria a domicili es tanca aquesta 8a Jornada que manté a la Pobla de Mafumet en el liderat i un marge de dos punts respecte al seu pròxim rival. No hi ha hagut moviment en les quatre primeres places però sí en la cinquena perquè es col·loca el Manresa d’Andreu Peralta i aprofita la igualada de Sant Andreu i la derrota del Vilafranca en el minut 91 (Barnils). Els del Congost encaixen pocs gols (6) i aquí està la diferència.

Tres més ha rebut Segovia sota la porteria d’un Sant Andreu amb 8 punts aconseguits dels últims 15 disputats. Elhadji va golejar (72′) pels quadribarrats mentre una canonada de Padilla (79′) va donar la igualada als mariners.

Peque, Villassar
Els de Peque no guayen a casa seve, peró no perden/FOTO: Arxiu

Destacada aquesta victòria forastera a Banyoles, els quatre empats (dos a un i dos a dos) es van repartir a Manresa i Granollers i també en el Xevi Ramon i en el Narcís Sala.

Els de Peque, que no guanyen en el seu camp però segueixen sense perdre, van veure com Eloi Pena va tornar a anotar (55′) encara que no va ser suficient perquè Ousman va col·locar l’1-1 final en el 76 per a una UE Figueres que es manté en un bloc perillós de quatre equips amb 8 punts.

San Cristobal i Terrassa, suficients

San Cristóbal, Tercera
Victoria del San Cristobal davant de l’Igualada/FOTO: CP SC

Per un marge de dos gols es van imposar San Cristobal i Terrassa enfront d’Igualada i Sants, respectivament. Els de Ca N’Anglada venien de caure a Sa Pobla i els d’Oliver Ballabriga van fer els deures. L’estratègia mana i decideix com van decidir Eric Zárate (22′), Oscar Sierra (44′) i Mario Canti (48′). Va sobrar la segona meitat en la qual va anotar Bernat (89′), el punt de l’honor visitant.

A la tarda, el Terrassa de Xavi Molist va haver de suar el triomf enfront d’un Sants encara tocat per l’última ‘pallissa’. Tito Lossio i els seus van aguantar fins al minut 47 perquè aquí va aparèixer Alex Fernández i va decidir davant l’absència de Sergi Arranz. No obstant això, fins al 84′ (Carlos) no podrien respirar tranquils. El dissabte els espera el Santfe a Les Grases als vermells.