L’Estadi Olímpic, un regal de Nadal pel Terrassa

S’espera reestrenar el feu egarenc a l’últim partit abans de les festes nadalenques. El Terrassa ara mateix està en el millor moment de la temporada i encadena set partits sense perdre

L’Estadi Olímpic de Terrassa, gairebé a punt // FOTO: Terrassa FC

@JordiMestres_

Ja fa més d’un any que el Terrassa FC juga a l’exili de Ca N’Anglada. Les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic van començar el juliol de 2021 i veuran el seu final al desembre de 2022. Ha passat un any i mig i la millora és ben visible. El cost de 4,5 milions d’euros ha suposat un canvi a les cadires de les graderies, millores en la il·luminació, reparació de la megafonia o la substitució de l’antiga i malmesa gespa artificial per una de nova.

El passat estiu s’hi va disputar la Copa del Món d’Hoquei i ara, amb la gespa gairebé al 100% s’encara la fase final de les reformes. Encara no està confirmat, però s’espera que el Terrassa torni a jugar a l’Estadi Olímpic a l’últim partit abans de les festes nadalenques. Aquesta és la intenció, que el Terrassa-Prat del 18 de desembre es jugui de nou a l’Estadi Olímpic.

El Terrassa és un dels equips més en forma del grup 3 de Segona Federació // FOTO: Juanma Medina (Terrassa FC)

La última temporada i mitja l’equip egarenc ha jugat els seus partits com a local al camp del San Cristóbal. A Ca N’Anglada el Terrassa va aconseguir una permanència patida la temporada passada i a l’actual només hi ha perdut un partit dels sis disputats, el de la jornada 4 contra el Formentera per un gol a dos.

SET SENSE PERDRE I ESTADI, DOBLE REGAL

De fet, aquesta temporada està sent realment satisfactòria pel Terrassa. L’equip de Jordi López, que afronta el segon curs a la banqueta, ha anat de menys a més. No va guanyar cap dels cinc primers partits, amb dos empats i tres derrotes, però des d’aleshores tot han estat alegries. El Terrassa acumula set jornades invicte, amb 15 punts de 21 possibles que el col·loquen a sis del playoff d’ascens.