L’espectacular tercet del cadet blaugrana

Jaume Jardí, Pablo Moreno i Robert Navarro formen un triplet espectacular al Barcelona cadet que dirigeix ​​Fran Artiga. La seva estrena al Feliu i Codina aquest cap de setmana passat promet grans jornades de futbol

EDUARDO BERZOSA
Jaume Jardí, ‘el noi de Reus’ va fer dos gols al Feliu i Codina/ FOTO: EDDUARDO BERZOSA

És un cadet sensacional, complet i amb moltes ganes d’agradar aquesta temporada 2017-2018 recentment inaugurada la passada setmana. En el conjunt barcelonista que dirigeix ​​Fran Artiga a la Divisió d’Honor sobresurten molts futbolistes encara que val la pena quedar-se amb un triplet que va meravellar aquest passat dissabte al Feliu i Codina. Jaume Jardí, Pablo Moreno i Robert Navarro van protagonitzar una posada en escena realment prometedora per a un equip que sempre està cridat a guanyar o guanyar.

La seva àmplia victòria és va forjar sobre la base de grans gols materialitzats per Jaume Jardí (2), Gerard Gómez i Pablo Moreno. La Damm de Javi García va presentar l’oposició que va poder enfront d’un rival imparable.

Tres noms propis

Pablo Moreno procedeix del Ciutat de Granada. Aquest davanter, que va ser subcampió d’Espanya aleví amb l’equip nazarí, malgrat tenir un any menys de la categoria, va ingresar aviat al Barcelona on sempre ha estat el màxim realitzador. Jugador molt ofensiu, batallador i golejador disposa, a més, d’un bon xut amb la seva cama dreta.

Pablo Moreno va arribar del Ciudad de Granada/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Jaume Jardí, ‘el noi de Reus’ va començar a La Pastoreta, Després va passar a Santes Creus i quatre anys més al Reus. Va arribar a l’infantil del Barça on porta un any i mig acumulant tots els elogis per part dels observadors. Davanter esquerrà, amb gran capacitat golejadora i molt olfacte, és una de les perles blaugrana i compta amb fidels seguidors a la graderia de la Ciutat Esportiva (els seus pares i germana). Atenció a aquest xaval.

Robert Navarro completa ‘el trio meravella’ d’aquest cadet. Jugador amb gran talent, bona conducció de pilota i millor arribada reuneix bons antecedents familiars, doncs el seu pare va jugar a l’Osasuna i va passar pel CE L’Hospitalet on va ser capità.

Tres petits cracks amb gran futur a les ordres de Fran Artiga que ja donen a parlar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tres promeses que poden convertir-se en realitat i que poden ser observats des de la graderia amb enorme plaer.

Robert Navarro, gols i classe pel Barça/ FOTO: EDUARDO BERZOSA