L’Espanyol B abusa del cuer

Setena victòria del curs en vuit partits per l’Espanyol B. Aquesta 8a jornada es va poder disputar sense incidents i no va quedar cap partit ajornat per la situació política a Catalunya

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

L’Espanyol B protagonitza un inici de lliga més que solvent.

Impressionant: Setena victòria en vuit partits ! / FOTO: RCD ESPANYOL

que els deixen com l’equip més destacat d’aquest inici de lliga. Els blancs-i-blaus superaven amb claredat al Vilassar de Mar, nou cuer de la categoria (4-0), mentre que l’Ascó confirma el seu gran estat de forma escalant a la segona posició després de superar al Vilafranca (2-1), gràcies a un gol de Saad al tram final del partit.

El CE L’Hospitalet es trobava amb un voluntariós Castelldefels que arrencava un empat de la seva visita a l’Hospitalet. Bermúdez avançava als visitants (32′) però Manzi (61′) pels locals establia el repartiment final de punts. El Reus Deportiu B, és qui tanca la zona de play-off d’ascens a Segona Divisió B. Empat a casa (1-1) davant del Prat, rival directe ara mateix per la zona alta. Un gol de G pels reusencs al temps afegit els donava un punt per encadenar la tercera jornada consecutiva puntuant.

El Santfeliuenc-Terrassa va ser un dels 3 partits que acabaven amb empat a 1 al marcador. Els del Baix Llobregat, creien amb la victòria quan Areitio obria el marcador abans del quart d’hora de la primera part però Yaya Sidibe, abans del descans, posava l’empat a 1 al marcador. Amb l’empat, cap dels dos equips acaba en zona play-off.

La UE Figueres i Pobla de Mafumet acaben la jornada amb 12 punts. Els alt-empordanesos perdien a casa davant l’Europa que desperta (1-2) després de 3 derrotes consecutives i suma 11 punts per situar-se a zona mitjana de la classificació. Un gol de Navarro (70′) i sobretot un de Jiménez (89′) li donaven el tomb al partit per sumar els 3 punts. La Pobla B, no podia guanyar però sumava un punt davant del Cerdanyola a casa i suma per cinquena setmana consecutiva, deixant-lo a un partit del play-off. Partit sense gols davant d’un Cerdanyola ordenat i que puntua per quarta jornada consecutiva.

El Santboià ha protagonitzat una de les victòries més solvents d’aquesta jornada. Superava a un Gavà (3-0) que segueix en problemes per puntuar i encaixa la sisena jornada en vuit partits. Per contra, els locals aconsegueixen la segona victòria de la temporada. Dos gols en els primers 5 minuts de partit, i un a l’inici de la segona part deixaven aclarit el matx.

Una de les úniques dues victòries fora de casa aquest cap de setmana l’ha signat el Palamós, que superava al Granollers (1-2), i d’aquesta manera suma la primera victòria del campionat i ara tots els equips de Tercera Divisió han guanyat almenys un partit. Al Narcís Sala, empat a zero gols davant l’Horta en el derbi de la jornada, en un dels dos partits de la jornada que no es van veure gols. El Sant Andreu tanca la jornada amb 11 punts.