L’Espanyol acaba amb el Saragossa

3 victorias locales, 3 empates y 2 triunfos a domicilio es el balance de la 20ª Jornada en la DHJ; mientras, en la LNJ, se dieron 6 victorias locales, 2 igualadas y 1 triunfo visitante

XAVI RUIZ
Aquest Espanyol va acabar amb la imbatibilitat aragonesa/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

A la Divisió d’Honor Juvenil (19ª Jornada), el líder es va veure sorprés per un bon Reus i un plantejament defensiu impecable que li va donar resultat. Tot i el domini abrumador del Barcelona que no va ser capaç de transformar cap de les ocasions que va disposar; els de Denis Silva van desperdiciar una bona ocasió per augmentar la renda a la clasificació i no van aprofitar la punxada del Saragossa.

L’Espanyol acaba amb l’imbatibilitat del R. Saragossa, que surt escaldat de la seva visita a la Dani Jarque. Els els de Moisés Hurtado van sortit molt enxufats i ja al descans tenien mig partit a la butxaca, Sanchis, Jofre i Alejandro van marcar per els locals tot i que Jesús habia retallat distancies, però la feina ja estaba feta i la segona part era el moment de saber jugar amb el marcador i els locals ho van saber perfectament. I no tant sols aixó si no que als 73’ Oscar Gomez feia pujar el definitiu 4-1 al marcador.

KO del Europa

No va poder treure res de positiu l’Europa a la seva visita al camp de Mallorca (3-0), ja als 18’ amb gols de Adrian i Pablo habien posat molt coll amunt el matx per els de Grácia. Tot i això ho van intentar i van treballar per retallar distancies, però ja a la segona part als 63’ Adrian posaria la puntilla en fer el tercer gol local que prácticament tancaba el partit i enfonsaba les opcions de puntuar dels visitants.

Golejada i igualtat

Contundent victoria del Girona en el seu partit contra l’Stadium Casablanca per 4-0, en un partit que va tenir clar color local i en cap moment va donar opcions als visitants, Muñi per partida doble, Oussama i Pep Piany van ser els encarregats de marcar les diférencies al marcador.

La UE Cornellà suma i segueix/ FOTO: UEC

Partit molt igualat entre el Nástic de Manresa i el Cornellá (0-1), una errada en defensa dels locals va ser suficient perque Blasco als 20’ avançes al marcador als visitants, el marcador ja no es mouria, un bon plantejament defensiu va fer que els locals gaire be no tinguesin opcions .

Interesant partit entre el Lleida i la Penya Arrabal que va acabar amb 2-2. Els visitants es van avançar als 6’, mentre que els locals van ser capaços de donar la volta al marcador, clar que no van saber tancar el partit, cosa que va aprofitar la Penya Arrabal per fer el definitiu 2-2 als 70’.

Molta igualtat tambe entre Manacor i el Nàstic de Tarragona (1-1), Bruguera als 5’ posaba per davant als locals però Bernat Guiu feia l’empat als 20’. El partit habia començat molt bé i amb gols, però va ser tant sols una il.lusió perqué cap dels dos equips va anar a buscar el partit, precaucions defensives máximes per evitar les ocasions del rival va ser la tónica a partir d’aquest moment i així dificil crear ocasions, en definitiva empat a tot.

Victoria del San Francisco en la seva visita al camp del Olivar, van anar tot el partit per davant al marcador, ben plantats al camp i amb sortides perilloses a la contra i va ser Ivan Zamorano als 70’ qui s’encarregaba de fer el definitiu 1-2 donant els tres punts al seu equip.

Hat trick de Raul Moro

Nou triomf del Vilaseca de Cozar/ FOTO: E.BERZOSA

Única victoria a domicili de la 19ª Jornada. i sense problemas.  del Barça en el seu dúel contra el Badalona (0-3), una primera part més equil.librada va donar pas a una segona on el lider de la categoría  es va mostrar intractable, Raul Moro autor d’un hat trick va ser el jugador més destacat. (Veure CLASSIFICACIÓ)

D’altra banda, l’Espanyol es va veure incapaç de superar la férrea defensa que li va oposar l’Unificació Bellvitge i això li va costar deixar-se dos punts. Va dominar el partit, però unes vegades la falta d’encert i altres la defensa i el porter local van fer que no es mogués el marcador (0-0).

Golejada cervesera

Cómoda victoria de la Damm al partit que l’enfrontava contra el Girona B (4-0), un marcador que ho diu tot, encara que la primera part va ser algo més igualada i tant sols Naranjo als 35’ va poder posar per davant als cervesers. Ja la segona part va ser un vendaval i van estar molt encertats el locals i amb tres gols van finiquitar el partit.

El Badalona no va poder fer res davant el Barça/FOTO ELOI MOLINA

Interesant el derbi viscut entre el Mercantil i el Jàbac que va acabar amb victoria dels locals per 2-1, un partit molt igualat, vibrant  i emocionant.  Als 15’ s’avançaven els locals marcant Poch, però just abans d’arribar-se al descans igualarien els vistants per obra de Carranza als 40’. Ja a la segona part Silvestre als 61’ feia el definitiu gol que donaria tres importants punts als locals.

Victòries i més victòries

Triomf del Llagostera davant el Mataró (2-0) amb un gol al principi i un altre a les acaballes del matx i va ser suficient per als jugadors locals per endur-se els tres punts . Un Mataró que es va veure sorpres i va tenir que avançar linies i va ser incapaç d’equilibrar el marcador.

Més lluny, el Vilaseca superava el FE Palamos per la mínima (2-1) i, quan ja semblava que no es mouria el marcador, un gol al minut 88’ de Roger feia que els tres punts es quedesin a casa. Una sortida en tromba del At. Segre va ser mes que suficient per decantar el seu dúel contra el Gironès Sàbat(3-1). El partit es va decidir a la primera part quan el marcador registraba un 3-0 als 40’ minuts, un renta que va ser suficient per poder sumar els tres punts en joc.

Per la mínima

Partit molt igualat el que es va veure al Narcis Sala entre el Sant Andreu i el Mollet, on l’equip que va estar més encertat de cara a porteria es va endur el partit, Oriol Solina als 77’ decantava el matx per als locals (2-1). Mateixa tónica en el duel entre el Nàstic B i el Cornellà B, ón les defenses es van imposar als atacs, moltes precaucions al darrera i molt por a perdre va fer que el marcador reflecteix el 0-0 al final dels 90’.