Lesions greus d’Uri Escabrós i Cristian Alfonso

Mal inici de temporada amb lesions greus d’Uri Escabrós (Cerdanyola) i de Cristian Alfonso (L’Hospitalet), raó per la qual tots dos seran baixa prolongada per als seus equips. Els verds busquen substitut

Cristian Lobato (L'Hospitalet) i Uri Escabrós (Cerdanyola) cauen per lesió // FOTOS: CELH/Cerdanyola
Cristian Alfonso (L’Hospitalet) i Uri Escabrós (Cerdanyola) cauen per lesió // FOTOS: CELH/Cerdanyola

Uri Escabrós (Cerdanyola) i Cristian Alfonso (L’Hospitalet) es perdran bona part d’aquesta temporada després de sofrir lesions greus aquests últims dies. Mentre el migcampista dels verds es perdrà tot el curs 2021-2022, el riberenc podria tornar en la ‘finestra’ del gener vinent.

D’una banda, a Uri se li ha confirmat aquest divendres “trencament de lligaments del genoll dret”, és a dir, “entre 6 i 7 mesos de baixa i es perdrà tota la temporada”.

Per una altra, Cristian sofreix, segons ha comunicat el club, “una lesió a l’esquena que l’obligarà a passar pel quiròfan“. El davanter, que fa pocs dies va signar el seu retorn a la Feixa Llarga, estarà un mínim de “quatre mesos de baixa”.

ESCABRÓS I ALFONSO, LESIONS GREUS

Encara que les absències dels dos futbolistes deixen lliure una fitxa federativa, no sembla que l’Hospi vagi a cobrir-la. “El club vol reservar la seva fitxa per a quan pugui reaparèixer al gener”, han comunicat.

Per part d’Uri, el club vallesà té clar que ha de cobrir una plaça de central per part del tècnic Toni Carrillo i de la junta directiva.

El jugador del Cerdanyola ha iniciat aquesta temporada el seu quart exercici en el club des que fitxés de la seva curta etapa al Prat, no obstant això la seva carrera la va afermar durant cinc anys a la Montañesa. Als seus 32 anys encara té molt futbol per davant.

Idèntica edat que Cristian Alfonso encara que l’hospitalenc amb una trajectòria molt més densa perquè, després d’enlairar en el club riberenc a la 2010, va signar pel RCD Espanyol (2011-2013) i va passar pel futbol professional (Alcorcón-Girona-L’Hospitalet-Lleida E.). Finalment, aquest passat 2017 tornava a casa amb l’objectiu comú d’aconseguir l’ascens.