Les Fonts de Terrassa suplica ajuda

Va ser una de les imatges de la passada Assemblea de clubs de la FCF. El president del modest Les Fonts de Terrassa suplica ajuda a Andreu Subies

Arturo Travesa., president de Les Fonts de Terrassa / FOTO: ÀLEX GALLARDO
Arturo Travesa., president de Les Fonts de Terrassa / FOTO: ÀLEX GALLARDO

Va ser un detall final a l’apartat de precs i preguntes, però que val la pena destacar. Després de gairebé quatre hores d’Assemblea, el president del modest Les Fonts de Terrassa es va dirigir a tots els presents, amb especial dedicatòria per al màxim dirigent de la Catalana, Andreu Subies.

“Tots ens escolten, tots ens escolten, però ningú ens ajuda. El nostre camp està a un quilòmetre de les Fonts i sempre juguem fora. Ens han tret tot el possible i ens han robat en moltes ocasions. Tingueu pietat de les Fonts perquè ara demana ajuda a tota Catalunya i això que el president Subies ha parlat per nosaltres en diverses ocasions”, va afirmar el veterà Arturo Travesa.

Subies li va contestar: “Depèn més de la política que de la Federació. L’Ajuntament ni m’ha presentat ni m’ha dit res des de la nostra última reunió”.

Travesa va encongir les espatlles, es va asseure i va tornar a mostrar la seva amargor amb els seus companys d’Assemblea.