L’entrenador del Besalú, destituït després de perdre… contra el seu pare

‘El Dia Después’ ha donat a la família Domínguez-Martín el màxim protagonisme. Fede Domínguez (entrenador del Breda) derrota al seu fill, Marc Domínguez (tècnic del Besalú), i, només hores després, destitueixen a l’hereu

Una gran familia del futbol català/ FOTO: C+
Una gran familia del futbol català/ FOTO: C+

Pare, fill, nebot i un altre fill (Isaac) són els protagonistes d’aquesta fenomenal història que ha acabat amb la destitució del tècnic del Besalú, Marc Domínguez, després de caure derrotat la passada setmana per l’equip del seu pare, Fede Domínguez (entrenador del Breda). També cal recordar la presència del segon tècnic local, José Ortega, nebot de Fede, i del seu altre fill Isaac en el conjunt del pare. Un equip familiar en tot el sentit més ampli de la paraula, però… en el futbol tot és possible.

Només finalitzar el partit es van saludar tots els protagonistes i es van anar al mateix domicili que tan bé ha mostrat a tot el país les càmeres de El Dia Después. Extraordinari reportatge que el seu final ningú desitjava. “La veritat és que ens ha sorprès a tots molt encara que això és futbol”, admet a Futbolcatalunya, Marc Domínguez qui, als seus 27 anys, ja porta molts anys en les banquetes.

Als 20 anys es va haver de retirar com a futbolista del Sant Gregori on tornaria com a tècnic. Després del seu primer pas, durant més de dos anys, pel juvenil nacional del Llevant (ara treballa com a ‘observador’ dels granota), va tornar al Sant Gregori, on va ascendir i va acabar la temporada passada en el juvenil B del Palamós. En el Besalú només ha estat deu partits amb 3 victòries, 2 empats i 5 derrotes, però els directius s’han posat massa nerviosos i ho han pagat amb la seva destitució.

“Van veure que en la jornada érem cinquens i estàvem a un punt del líder i, ara, estem a un punt del descens i creuen, almenys això m’han dit, que hi ha equip per estar a dalt. L’objectiu de la permanència es pot aconseguir encara que així ho han decidit així, cal acceptar-ho”, afegeix Marc per qui el pitjor glop l’ha viscut el seu pare, doncs “creu que ha estat ell qui m’ha fet fora. Està molt ‘fotut’. Molta gent m’ha trucat per dir-nos que ens van veure ‘calents’ en algun moment del partit perquè vaig demanar la seva expulsió i això demostra que una cosa és el que passa dins i una altra fora del camp. Vaig demanar que li expulsessin perquè només protestava a l’àrbitre”.

Marc se’n va amb aquesta anècdota i admetent que “són coses del futbol”. Diplomat en Ciències empresarials, Titulat Nacional UEFA PRO i scouting del Llevant, té tota la vida per davant i “per il·lusió i ganes no quedarà. Cal ser forts”.