L’embolic del Reus Deportiu no acaba

El cas Reus Deportiu no ha acabat encara. Això es dedueix de l’última decisió adoptada pel Tribunal Administratiu de l’Esport (TAC) al qual ha tingut accés el portal especialitzat Iusport. Tremolen a la RFEF i a l’FCF

Tribunal Administratiu de l'Esport , TAC, iusport
Tribunal Administratiu de l’Esport (TAC)/FOTO Iusport

El que semblava a l’agost la desestimació d’una suspensió cautelar s’ha convertit en Octubre en anul·lació de resolució per part del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD). És a dir: segons va decidir aquest passat divendres l’esmentat Tribunal, informació a la qual ha tingut accés en exclusiva el portal Iusport, queda “anul·lada la resolució de la RFEF” per la qual es va confirmar el seu descens a Tercera Divisió.

Segons Iusport, “el Reus haurà de ser readmès en Segona B, cosa que amb tota raó serà objectat per la RFEF en aquest moment, ja que la competició porta diverses jornades disputades i això provocaria un tsunami”. L’Espanyola manté que es va excloure de la competició perquè no es van satisfer els requisits mentre el TAS el redueix a una sanció i, a més, parla d'”indefensió” per part de l’entitat roig i negra.

Reconduir aquesta Lliga de Segona B i, per extensió, la de Tercera amb el filial són dos ossos que ara hauran de solucionar l’RFEF i l’FCF.