L’EF Gavà estarà a l’elit del futbol juvenil

L’EF Gavà estarà el pròxim curs a l’elit de la Divisió d’honor juvenil després d’aconseguir un campionat estel·lar a la Lliga Nacional. Segon ascens consecutiu de l’equip dirigit per José Manuel Serrano

Grandíssim campió de la Lliga Nacional juvenil aquest EF Gavà // FOTO. Eduardo Berzosa
Grandíssim campió de la Lliga Nacional juvenil aquest EF Gavà // FOTO: Eduardo Berzosa

L’èxit reeixit per l’EF Gavà aquesta temporada es valorarà molt més amb el pas del temps, però la plantilla baixllobregatina és ja nou equip de la Divisió d’honor juvenil.

Impressionant!, senzillament, impressionant. Quedar campió de la Lliga Nacional, amb 1 punt més que el Barça, 3 més que l’Espanyol, i 7 més que el Mercantil és una proesa.

Trenta jornades de competició amb 19 victòries, 4 empats i 7 derrotes han tancat un triomf absolut per davant dels grans i habituals favorits. Amb 49 gols marcats i 37 rebuts, aquesta EF Gavà, presidida per Santiago López Adán i dirigida per Ramon López Adan, un clàssic del futbol català, ha tocat glòria.

Un equip tècnic de luxe amb Emil, Limones, Serrano, Felix, Marc i Ivan // FOTO: Eduardo Berzosa
Un equip tècnic de luxe amb Emil, Limones, Serrano, Felix, Marc i Ivan // FOTO: Eduardo Berzosa

L’EF GAVÀ, GRAN CAMPIÓ

“El principi de temporada va ser difícil amb dues derrotes (Cornellà i Sant Andreu) i un empat (Girona). Després sumem diverses victòries fins al final de la primera volta amb derrotes enfront de Mercantil, Manresa i Barça“, ens comenta el tècnic José Manuel Serrano.

Amb 6 triomfs, 3 empats i 6 derrotes en la primera volta, “la segona ha estat gairebé perfecta”. En concret: 13 victòries, 1 empat i aquest KO enfront dels blaugrana.

Ivan Lamuela (EF Gavà), 'El Tauró', ha marcat 7 gols per a l'equip de Serrano // FOTO: Eduardo Berzosa
Ivan Lamuela (EF Gavà), ‘El Tauró’, ha marcat 7 gols per a l’equip de Serrano // FOTO: Eduardo Berzosa

Serrano destaca que “no entràvem en la travessa, però el nostre espring final ha estat emocionant pels rivals que teníem”.

Ningú oblidarà aquesta temporada 2022-23 i, especialment, l’últim partit jugat a la Dani Jarque amb triomf per 1-2. Primer va marcar el seu Pitxitxi (Salva Costa, 12); va igualar el blanc-i-blau Bilal, i va definir ‘el Tauró’ Ivan Lamuela (7 gols). “El viscut a la CE blanc i blava va tenir molta intensitat vivim moltes emocions”.

Segon ascens consecutiu per a l’EF Gavà, agermanat amb el Villarreal, que lluirà la pròxima 2023-2024 a Can Torelló amb el millor del futbol juvenil a la Divisió d’honor. “Tot això està dedicat a la meva família, als pares i mares, als meus nois, al club, a l’afició… a tots”, conclou.

El campió de la LNJ 2022-2023 llueix la seva primera indumentària // FOTO. Eduardo Berzosa
El campió de la LNJ 2022-2023 llueix la seva primera indumentària // FOTO. Eduardo Berzosa