L’aventura a Palamós d’Alsina dura quatre mesos

L’arribada d’Oriol Alsina al Palamós com a director esportiu va sorprendre en el futbol català. I molt més quan es va anunciar que compartiria aquesta funció amb la que exerceix en la UE Llagostera. Quatre mesos després, ho deixa

Oriol Alsina, Director Esportiu UE LLagostera // FOTO: futbolcatalunya
Oriol Alsina, Director Esportiu UE LLagostera // FOTO: futbolcatalunya

Només se sap el que el protagonista, Oriol Alsina, ha escrit en el seu compte de twitter: “He plegat del Palamós, gràcies a tothom i molta sort!! Gran feina dels jugadors i cos tècnic. A seguir així!!” Poc després apareixien més comunicacions per part de la UE Llagostera i del propi club degà en el mateix sentit de suport a la seva decisió. Gràcies i més gràcies encara que oficialment les raons per abandonar la seva responsabilitat només les coneix el propi protagonista.

Segons Ràdio Palamós “darrere d’aquesta decisió  hi hauria les dificultats econòmiques que té el club per tirar endavant el seu projecte. La fluixa venda d’abonaments i problemes amb patrocinadors i amb suports econòmics compromesos a començament de temporada, farien que el Palamós es pugui veure obligat a reduir el pressupost inicialment previst”.

Alsina, que actualment combinava les seves dues tasques esportives amb el seu curs com a tècnic de futbol, va arribar a Palamós, va remodelar la plantilla, va engegar un ‘draft’ selectiu per a futbolistes sub-23 i deixa al club que dirigeix Jordi Guerrero en la sisena posició de la taula amb 3 victòries, 2 empats i 1 derrota. Quant a l’equip de Segona B està quallant un inici de temporada excel·lent fins al punt que els de Lluís Carrillo encara no coneixen la derrota (3 triomfs i 2 empats).

El comiat d’Alsina és una mica sorprenent encara que segur que l’ex director esportiu del Palamós donarà més explicacions en els propers dies.

Manuel Segura
msegura@futbolcatalunya.com