“L’Atlètic Lleida té un equip de 3RFEF”

Ho diu Denis Coch, futbolista del Borges Blanques, pròxim rival de l’Atlètic Lleida al Municipal Ramon Farrús. Gran derbi encara que les diferències a la classificació són notables

Aquest és el gran cartell de l'Atletic Lleida davant el Borges Bl. // FOTO: At. Lleida
Aquest és el gran cartell de l’Atletic Lleida davant el Borges Bl. // FOTO: At. Lleida

Denis Coch, central del Borges Blanques, espera aquest pròxim cap de setmana a un dels grans aspirants a l’ascens de categoria, l’Atlètic Lleida. Els números dels locals avalen l’etiqueta que sempre els ha acompanyat des del seu naixement i aquest diumenge el Municipal Ramon Farrús es vestirà de gala per al derbi.

Atlétic Lleida-Borges Blanques arriben a aquesta 9a jornada de competició amb números molt desiguals encara que un derbi sempre garanteix igualtat i emo ció i cal deixar-los a un costat.

INVICTE AT. LLEIDA

El conjunt que dirigeix Josep María Turull és l’únic invicte del grup III amb 4 triomfs i 3 empats. Només ha cedit tres empats, és a dir, si algú vol saber com es guanya un punt (com a mínim) ja saben a qui cal preguntar (Alcarràs, Martorell i Vista Alegre).

Amb 15 gols marcats figura com a màxim realitzador del grup per 7 en contra i destaca Marc Soldevila com Pitxitxi local amb 4 gols en 7 partits.

Davant, l’equip d’Ivan Cristino presenta 2 triomfs, 2 empates i 3 KO, només ha marcat 6 gols i ha rebut també 6 amb protagonisme per a Albert Juclà amb 3.

Un altre detall: al Ramon Farrús han jugat 3 partits amb 3 triomfs mentre que els visitants acumulen 3 derrotes a les seves tres sortides.

Denis Coch (Borges Blanques) a l'Instagram de Futbolcatalunya FOTO: Captura I.F.C.
Denis Coch (Borges Blanques) a l’Instagram de Futbolcatalunya FOTO: Captura I.F.C.

PRONÒSTIC DE DENIS COCH

Així les coses arriba el Borges Bl. per a enfrontar-se a un rival terrible que “té un equip de 3RFEF”. Ho diu el tarragoní Denis Coch i es reafirma quan assegura que “són el millor equip de la Primera Catalana, de llarg”.

Denis, que compleix el seu primer curs en el Borges, elogia també el treball del tècnic de l’Atlètic Lleida, Josep María Turull –” la gent parla molt bé d’ell com a entrenador”-.

En resum: “Tenen bon equip, molt bon equip i, encara que crec que sofrirem, tenim opcions. Jo aposto per un 0-1”, ens va comentar aquest passat dilluns a l’Instagram Live de Futbolcatalunya.

També va tenir paraules per al seu entrenador, Iván Cristino: “El míster s’adapta al que té. No és ‘amarrategui’, ni molt menys, s’adapta encara que ofensivament ens està costant una mica. Li agradaria que juguéssim més del que ho fem, segur”