L’Atlètic Lleida raona el seu fracàs esportiu

Conscient del seu marge de millora, l’Atlètic Lleida ha realitzat un balanç d’insatisfacció (no han parlat de fracàs) esportiva durant aquesta temporada 2021-2022 i mantenen la confiança en el tècnic Josep María Turull

Video-Resum temporada 2021-2022 (Josep Ma turull i Xavier Batalla) FONT: At. Lleida

Un vídeo de 7′ resumeix la temporada 2021-2022 de l‘At. Lleida de manera original entre el president Xavier Batalla i el tècnic Josep Mª Turull amb el denominador comú de la insatisfacció, però sense l’etiqueta de fracàs. “Desgraciadament, no ha pogut ser encara que el primer que desitjo és agrair a tothom que ha estat al nostre costat”, va afirmar Batalla.

UN AT. LLEIDA PER A LA REFLEXIÓ

Poques paraules per a resumir un creixement absolut en tots els vessants i que compta amb la continuïtat del grup d’entrenadors perquè “continuem confiant en la direcció esportiva i tant de bo puguem assumir tots els reptes”.

Quedar a 17 punts del campió Rapitenca és una demostració que alguna cosa s’ha fet molt malament en la part final del campionat. Màxim realitzador del Grup III de Primera Catalana, al costat del veí Mollerussa, el conjunt ilerdenc estava obligat a molt més i ho estarà en l’immediat futur. Mantenir la confiança en els entrenadors és el primer gran encert.

Xavier Batalla no vol que es repeteixi una segona temporada sense ascens  // FOTO: At. Lleida
Xavier Batalla no vol que es repeteixi una segona temporada sense ascens // FOTO: At. Lleida

UNA ENTITAT MODÈLICA

L’entitat que presideix Xavier Batalla s’ha mostrat, d’altra banda, molt orgullosa del treball realitzat per tots i resumit en 6 punts:

  • la resposta dels abonats i l’assistència als partits ( amb més de 900 espectadors en alguna ocasió)
  • el suport dels sponsors i de l’empresariat lleidatà que ens recolza
  • les diferents accions socials que s’han dut a terme ( com l’escola de Valors a les Escoles) i el gran projecte amb l’equip inclusiu a la Lliga Genuine
  • s’ha tirat endavant , de la mà de l’At. Segre , el necessari canvi de gespa i una millora important a les instal·lacions, amb la nova tribuna i marcador.
  • a nivell d’imatge i comunicació el Club ha estat tot un referent i exemple per molts
  • pel que fa a la base , i amb el suport de l’At. Segre, 3 dels 4 nous equips han estat campions i han pujat de categoria
Josep María Turull complirà la seva segona temporada a la banqueta del Ramon Farrús // FOTO: Atlètic Lleida
Josep María Turull complirà la seva segona temporada a la banqueta del Ramon Farrús // FOTO: Atlètic Lleida

“NO MEREIXIEN AQUEST CÀSTIG”

Turull sap millor que ningú la medicina per a aquest At. Lleida: “Com a club s’ha fet un volt des que comencem el passat 4 de juliol, és un projecte molt ambiciós”, reconeixia. Les seves paraules eren, lògicament, d’agraïment, ja que es tracta d'”un equip jove i no és fàcil aconseguir objectius; hem d’agrair que el club hagi confiat i tingui tota aquesta confiança necessària per a valorar la nostra proposta de joc difícil”.

A ningú se li escapa que “vam fer una primera volta espectacular encara que ens queda el mal regust del tram final”. En resum: “Hem tingut alguna errada de planificació i l’hem pagat de manera excessiva perquè els jugadors no mereixien aquest càstig. Cal aprendre, fer autocrítica, millorar els punts clau (s’està fent) i a partir d’aquí entusiasme i treball. Si tot va com ha d’anar, a final de temporada ens ho passarem molt bé”.