L’Ascó s’aprofita de la jornada i entra en zona play-off

L’Ascó entra per primer cop a la temporada al play-off d’ascens a Segona B mentre que el Vilafranca supera una Jonquera que es desinfla. Montañesa i Sant Andreu s’emporten els derbis barcelonins

Triomf important de l'Ascó a Granollers / FOTO: ASCÓ
Triomf important de l’Ascó a Granollers / FOTO: ASCÓ

El líder, CF Peralada segueix sense fallar. Aquesta jornada, golejada a casa davant d’un Castelldefels que no acaba de sortir de la zona baixa. Els d’Arnau Sala s’avançaven a la primera part i sentenciaven a la segona, amb tres gols que els deixen amb 37 punts a la classificació.

L’Olot segueix el ritme del líder i després de guanyar per 5-0 la vida es veu millor. Golejada davant l’afició contra un Sabadell B que no s’està trobant còmode en aquest primer tram de temporada. Per la seva banda, el Vilafranca ja té marge de nou punts respecte del cinquè classificat després d’una jornada on superava a La Jonquera amb el gol de Víctor Oribe a l’inici de la segona part.

L’Ascó és el protagonista de la jornada. La seva victòria a casa davant del Granollers, amb golàs inclòs de Jordi Martí (que acabaria amb dos gols al seu compte particular), els situa en zona de play-off, aprofitant la relliscada del Palamós al camp del Manlleu, amb empat a tres final. De fet, el Palamós pot estar satisfet del punt sumat, ja que salvava els mobles al temps afegit, amb el gol de Medina.

VICTÒRIES VISITANTS ENS ELS DERBIS BARCELONINS

Doble derbi a Barcelona i mateix resultat; 0-1. La Montañesa marxava del Nou Sardenya amb els 3 punts gràcies al gol de Carles Montoro (52′). Segona victòria consecutiva dels de Nou Barris i problemes per un Europa que segueix sense aixecar el vol.

L’altre derbi de la ciutat acabava amb victòria del Sant Andreu a la Verneda. El Júpiter podria haver inaugurat el marcador si hagués aprofitat una de les tres ocasions clares que ha aturat Segovia. A la segona part, l’única ocasió del Sant Andreu (a la segona part) serviria perquè s’emportessin els 3 punts. El gol arribava al minut 82 de partit per deixar un Sant Andreu a només un punt del play-off.

Qui també surt vencedor de la jornada és el Figueres, que golejava a casa a la Pobla de Mafumet que encadena un mes sense guanyar. Recital de Mohamed Chabboura, autor d’un pòquer de gols en només 20 minuts de partit.

Empat del Santfeliuenc a casa davant del Terrassa. Els egarencs obrien el marcador molt aviat. Puchades marcava al minut 4, però Sarmiento tardava dos minuts a fer l’empat. Els de Sant Feliu acabaven amb 10 homes i van jugar els darrers 10 minuts amb un home menys. Un altre empat, en aquest cas a zero gols era el del Vilassar de Mar i Cerdanyola del Vallès. El Vilassar, tot i no guanyar ha sumat en 3 dels darrers 4 partits però segueix en descens. Per contra, el Cerdanyola està a 3 del descens.