L’ascens del Júpiter ha de ser pel número u

Joaquim Culla, ex president del club i soci número u, va morir ahir. La família de la Verneda està de dol, però pot honrar un dels seus històrics amb el retorn a Tercera

JORDI MESTRES
El Júpiter té la Tercera a tocar // FOTO: BTV
El Júpiter té la Tercera a tocar // FOTO: BTV

Avui no és un bon dia a la Verneda. El Júpiter està de dol, ha perdut una peça molt important en la seva història. El soci número 1, que tenia 103 anys, va estar lligat tota la seva vida a l’entitat gris grana. Només s’ha perdut tres anys de tota la història del club, fundat el 1909. Va veure els campionats de Catalunya, la inauguració del camp de la Verneda o el Centenari del club. Ja no podrà viure més experiències a Sant Martí de Provençals. Una llàstima. Sí que mereix, però, que l’equip l’honri amb un ascens que té a tocar.

I és que l’equip de Juanjo García va llençat. No perd des del passat 22 de febrer. 9 partits invicte (7 victòries i 2 empats) que l’han catapultat cap al liderat del grup 2 de Primera Catalana. D’acabar en aquesta posició, el Júpiter aconseguiria l’ascens directe. Ja ho va assolir no fa tant, però va perdre la categoria poc després.

Ara mateix queden 4 jornades per a acabar la lliga. 12 punts en joc pel Júpiter, que té 5 d’avantatge respecte al segon i 6 pel que fa al tercer, que és el Manresa. Aquest últim, precisament, va caure a la Verneda el passat cap de setmana. Mamadou Kanteh, màxim golejador de la lliga amb 24 gols, va estrenar el marcador. Del seu encert dependrà sentenciar el retorn a Tercera. Segur que Joaquim Culla també ajudarà des del cel.