#2cat5: L’Artesa de Segre i l’Albi mantenen les diferències

Els de Pau Prior continuen líders després de guanyar al Linyola. L’Albi els segueix l’estela i es manté a tres punts del líder

JOSEP REGANY @Jregany
l’Artesa de Segre, campió d’hivern/ FOTO: ARTESA SEGRE

L’última jornada de la primera volta ens va oferir un duel d’alçada. El líder, l’Artesa de Segre, visitava el camp del LinyolaEls de Pau Prior amb el campionat d’hivern assegurat, van aconseguir tres punts més per mantenir les diferències amb els seus perseguidors. Un hat-trick d’Arturo Gandara va decidir la victòria per als de la Noguera. A la mitja hora, Gandara ja en portava dos, situant el 0-2 abans del descans.

I just en la represa, anotava el seu tercer en el compte particular, que feia pujar el 0-3 en el marcador. El Linyola va anotar un gol que va resultar ser estèril i l’Artesa, després de l’empat en la darrera jornada, va tornar a sumar tres punts i ja en suma 37 al final de la primera volta.

El segon classificat, l’Albi, també va guanyar el seu partit. A casa, davant la seva afició on no ha perdut cap partit. Va superar per 2 gols a 0 al Torrefarrera. En un partit poc vistós un gol als 4 minuts de Salat va facilitar el plantejament dels de les Garrigues. Just abans del descans, van anotar el definitiu 2-0, per seguir a 3 punts del líder.

Pocs canvis en la classificació

Per la part alta, l’Alcarràs es va imposar al Vallfogona per 3 gols a 1, en un partit que van poder encarrilar al primer temps amb el gol inicial d’Igna Falces. D’altra banda, el Solsona es va veure superat per una magnífica posada en escena delJuneda, va arribar a guanyar per 4-0, però el Solsona en els darrers minuts va anotar dos gols per acabar el partit 4-2.

La golejada de la jornada la va protagonitzar l’Alpicat, després de superar per 6 gols a 0 l’Organyà que no aixeca el cap i continua a 1 punt de les posicions de descens.

El Palau d’Anglesola va superar l’Agramunt per 4-1 un partit que va arribar empatat al descans. Al segon temps els locals van mostrar la seva superioritat aconseguint un parcial de 3-0.

Tres partits van acabar en empat. Térmens i Alcoletge no van aconseguir anotar cap gol i van empatar a 0. El Cervera va empatar als darrers instants un partit que tenia guanyat el Castellserà. I, finalment, el Balàfia va rescatar un punt en el darrer minut al camp del Guissona (1-1).