#2cat5: L’Artesa de Segre és el campió d’hivern

PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

L’Artesa i l’Albi empaten els seus partits i mantenen les distàncies. Vallfogona, Agramunt i Organyà tanquen la taula

JOSEP REGANY @Jregany
Agramunt i Alpicat lluiten per sortir de la zona perillosa/ FOTO: CA ALPICAT

L’Artesa de Segre va desaprofitar la relliscada de l’Albi per agafar més avantatge en la lluita per l’ascens a Primera Catalana. Els de La Noguera es van avançar en el marcador al primer minut de joc amb un gol de Sylla. El Guissona va saber reaccionar i abans de la mitja hora de joc ja havia capgirat l’electrònic.

També abans del descans, Arturo, va anotar el 2-2. Resultat amb què s’arribaria al descans i amb el que es tancaria el marcador. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

L’Albi tampoc va poder sumar els 3 punts en la seva visita al camp del CastellseràEl partit es va tancar amb un empat sense gols, on els locals van disposar de les ocasions molt clares.

Jornada marcada pels empats. Fins a 5 partits van acabar amb repartiment de punts.

Al marge dels dos empats ja esmentats, hi va haver 3 partits més que van acabar en taules. Balàfia iAlcarràs, van empatar a 2 un partit que tenien guanyats els de la capital lleidatana. En els darrers 15 minuts els d’Espasa van anotar 2 gols per sumar un punt com a visitants

Agramunt i Alpicat també van empatar el seu partit, es va avançar l’Alpicat al quart d’hora de joc, i abans del descans, els locals van anotar el gol de l’empat amb què s’arribaria al final del partit. Amb el mateix resultat va acabar el partit entre l’Alcoletge i el Palau d’Anglesola.

La golejada de la jornada la va protagonitzar el Torrefarrera que es va imposar per un contundent 5-0 a un Linyola que arribava al partit com a tercer classificat. El primer temps va acabar amb 1-0 amb un gol als 3 minuts de partit, En la represa, l’equip de Vela va passar per sobre del Linyola i va anotar 4 gols més per firmar la maneta, amb la que suma 3 punts, d’un equip que va a l’alça. El Solsona també va guanyar el seu partit com a local, es va imposar per la mínima al Cervera amb un gol al quart d’hora de joc.

Dues úniques victòries visitants. El Térmens va superar al Vallfogona per 2 gols a 4 i ja suma 24 punts. I finalment, el Juneda va guanyar al sempre difícil camp de l’Organyà en el temps de descompte. Els locals van empatar el partit quan faltaven poc més de 5 minuts i el Juneda va creure fins al final per emportar-se els 3 punts cap a les Garrigues.

Tot obert, tant per la part alta de la classificació com per la part baixa. Tanquem el 2018 amb tots els fronts oberts i amb un 2019 que es preveu apassionant.