“L’àrbitre? Som nosaltres els qui la fiquem dins”

Primera derrota de l’Atlètic Lleida aquesta temporada al Catllar malgrat anar per davant del marcador (0-2) durant la primera mitja hora de partit. El seu tècnic, Josep María Turull, no culpabilitza a l’àrbitre, ja que “som nosaltres els qui la fiquem dins”

Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida
Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida

@ManuelSeguraM

Molts entrenadors haurien d’aprendre de les paraules del tècnic de lAtlètic Lleida, Josep Maria Turull, després de caure derrotat, per primera vegada en aquesta Lliga, al Municipal de El Catllar. Marc Enríquez (15′) i Marc Soldevila (28′) van col·locar un 0-2 rotund en 28 minuts a favor seu, però l’equip dirigit per Àlex González va saber remuntar.

Jordi Prades (31′), Rafa (44′) i Bilal (65′) van girar aquest marcador, van sumar el seu segon triomf a casa i assorteixen de l”infern’. Excel·lent treball enfront d’un dels grans favorits d’aquest grup III, màxim realitzador (21) i un dels tercers menys golejats (10). Fins a aquest moment havien encaixat 7 gols en vuit partits, però llaura ja sumin 10 en 9.

“L’ÀRBITRE? SOM NOSALTRES”

El resum que Josep María Turull realitzava davant els mitjans del club era clar. “Han estat un cúmul de circumstàncies, ja que entrem molt bé, ens vam posar per davant amb un 2-0, ens van arribar dues vegades, una d’estratègia i una altra per un error individual”.

Això va ser així, però després “són coses que poden passar i la gestió d’aquest 2-0 no ha estat correcta. No ens ho podem permetre encara que ha estat un cúmul d’accidents”

Ramonet és la viva representaciónde la derrota enfront del Catllar encara que no sigui la imatge d'aquest KO

Ramonet és la viva representaciónde la derrota enfront del Catllar encara que no sigui la imatge d’aquest KO // FOTO: At. Lleida

Segons Turull, “en la segona part vam tenir dues ocasions molt ràpides. Una acció a pilota parada i ens va costar costa igualar el marcador encara que El Catllar va fer el seu partit. Intentem accelerar una mica el joc amb els canvis, però vam perdre continuïtat i ja sabíem que en un camp com aquest ens trobaríem el que esperàvem”.

Conscient que “un 2-0 en 30 minuts no és fàcil aconseguir-ho a la Primera Catalana” reitera que va haver-hi “bona disposició encara que va faltar una mica de sort en accions puntuals enfront d’un equip que ens ha disparat tres vegades”.

EL CAMÍ CORRECTE

El que no admet és qüestionar el treball del col·legiat Moreno Martínez. “La gestió de l’àrbitre és la que és i els qui no la fiquem dins som nosaltres i ja sabíem que El Catllar treballa moltíssim els seus partits, juguen les seves armes i han sortit guanyadors”.

Per si queda algun dubte, Turull reitera que, encara que “tinc la tranquil·litat que l’equip en la primera part ha treballat i que calç corregir coses”, també afegeix que “calç ser més efectius i controlar. Ens queda amb la sensació de l’inici és el camí per a seguir”

Aquesta pròxima jornada toca tancar aquest 2021 enfront de l‘Igualada al Ramon Farrús per a començar el 2022 a Mollerussa, un altre partidàs.