L’àrbitre assistent català Joan Méndez debuta a Primera Divisió

Joan Méndez, àrbitre assistent de la subdelegació de la FCF al Vallès Oriental, debuta aquest dissabte en el partit At. Madrid-Las Palmas de Primera divisió

REPORTATGE FCF
Arbitre assistent de Primera / FOTO: FCF
Arbitre assistent de Primera / FOTO: FCF

L’àrbitre assistent Joan Méndez ha pujat aquesta temporada a la Primera Divisió desprès d’una ràpida progressió a Segona Divisió, categoria en la que només hi va estar l’any passat. Nascut a Sta. Maria de Palautordera l’any 1988, Méndez debutarà el dissabte 22 d’agost en la màxima categoria del futbol estatal. I és que serà un dels àrbitres assistents del partit Atlético de Madrid-UD Las Palmas, que es jugarà a les 20.30 hores.

“El que estic vivint en aquest moment és indescriptible i encara no m’ho acabo de creure. Suposo que quan aquest dissabte es xiuli l’inici del partit m’adonaré d’on sóc, que sóc un privilegiat i que estic vivint el somni de molts”, explica Méndez. “Els objectius que tinc de cara a aquesta temporada són molt semblants als que em vaig plantejar l’any passat: seguir aprenent. Tinc clar que si m’estanco i no continuo aprenent, la meva carrera arbitral a Primera serà curta”, relata l’àrbitre assistent.

Per la seva banda, el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF, Xavier Moreno Delgado, ha expressat una enorme “satisfacció per haver format una persona que ha fet un gran servei al futbol territorial. A més, el Joan ha mostrat molta disposició per continuar participant en el futbol català sempre que no estigui xiulant a Primera Divisió”.