‘Lanza’ i Olmo carreguen d’il·lusió al CE Sabadell

El CE Sabadell ha tancat dues incorporacions de renom: Manu Lanzarote i Jesús Olmo, amb l’objectiu de fer una gran temporada i ajudar els arlequinats

JORDI GRIFOL @JordiGrifol
Sabadell, Lanzarote, Boniquet, Olmo,
Samarretes de Lanzarote, Boniquet i Olmo/FOTO: CE Sabadell

Les segones parts i el futbol… El temps dirà quin serà el rendiment dels dos retorns al Centre d’Esports Sabadell. Tot i això, el que ha quedat palès és que aquests fitxatges han generat ganes, il·lusió i expectació entre la parròquia arlequinada que, després del patiment de la temporada passada, somien un any exitós.

Després del fitxatge de Xavi Boniquet i negociacions contractuals complicades, finalment el Sabadell va poder anunciar el fitxatge de Manu Lanzarote, que es va poder desvincular de l’ATK indi per poder tornar a la Nova Creu Alta, on tantes alegries va donar als aficionats.

En les seves primeres paraules com a jugador del Sabadell, publicades pel mateix club, es va mostrar content, amb moltes ganes de començar la temporada i “amb il·lusió des del primer dia”.

Sabadell, Olmo
El defensa ja va estar tres anys al club/FOTO: CE Sabadell

Olmo i un més

Per altra banda, també s’ha anunciat la incorporació de Jesús Olmo, que en els darrers dies es va desvincular de l’Elx per posar rumb a Sabadell, on viurà la seva segona etapa després d’haver sigut un futbolista fonamental al Reus Deportiu i amb molta experiència a la categoria de plata del futbol espanyol. Així doncs, reforç important per a la defensa arlequinada que, en principi, es dona per coberta.

Olmo es mostrava “content de tornar” a la Nova Creu Alta, on s’han viscut “tantes alegries” i, convençut, afirmava que volen repetir-les.

La primera jornada de lliga és en una setmana i, tot i que la plantilla pràcticament està tancada, encara queda una posició clau a reforçar. Amb una fitxa sènior i una sub-23, l’objectiu primordial de José Manzanera i companyia és el fitxatge d’un davanter centre. Encertar o no fer-ho en aquesta posició és completament diferencial.