L’Andorra, nou colíder amb l’Horta

Andorra i Llagostera B han empatat aquesta tarda al Principat (1-1). Aquest resultat permet als andorrans igualar amb l’Horta al capdamunt de la taula classificatòria, tots dos amb 29 punts

ENRIC ARCALÀ @enricarcala
Andorra i Llagostera B han empatat a un gol / FOTO: FC ANDORRA

Partit nivellat corresponent a la 11 jornada de la Primera Catalana Gurp I i amb poques ocasions entre dos equips en bona dinàmica i moment dolç. El filial arribava després de sumar tres victòries consecutives i ha tingut el control durant els primers quaranta-cinc minuts. La millor ocasió la tenia Peke, l’home de referència dels gironins, però el gol era invalidat per fora de joc.

A la represa, les forces s’han equilibrat. En dos minuts esbojarrats, el partit es trencava definitivament. El minut 76, el killer local, Cristian, avançava els d’Emili Vicente, però en la jugada següent Espuña tornava a establir la igualada, ja definitiva, en l’electrònic.

Els andorrans disposaran d’una altra oportunitat per situar-se líders en solitari aquest diumenge, en cas de puntuar al camp del Ripollet. Per problemes d’última hora amb la nova gespa artificial del Feliu i Codina, l’Horta s’ha vist obligat a ajornar el seu partit contra el Girona B. El duel ja té nou dia i hora: dijous 12 a les 21h.