L’Andorra, el millor de la segona fase

L’equip de Piqué i Sarabia ha sumat 7 punts de 9 possibles, es manté invicte en el subgrup C i es el millor de la segona fase de Segona B. Barça B, Olot i Prat els segueixen amb 6 i són els altres destacats d’aquesta primera volta

Els del Principat han sumat 7 punts de 9 possibles, amb dues victòries i un empat // FOTO: FRC Andorra

@JordiMestres_

L’Andorra és el millor de la segona fase. Aquest és el titular d’aquesta 2a part d’una Segona B passa volant. Són dues voltes de 3 partits contra rivals valencians o balears en les que et jugues el teu futur.

Els del Principat han sumat 7 punts de 9 possibles, amb dues victòries i un empat. Una reacció brillant després d’una mala dinàmica al final de la primera fase. Amb aquests resultats, l’equip d’Eder Sarabia ha pujat a la tercera posició del seu subgrup i ara mateix depèn d’ell mateix per disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió.

UN ANDORRA BRILLANT

L’Andorra acumula 38 punts i 1,65 de coeficient. Amb l’Ibiza ja classificat, té per davant el Barça B (40 punts i 1,74) i el Nàstic (37 punts i 1,65). És el millor ara mateix, ja que la resta d’equips catalans no han arribat a la puntuació dels andorrans.

Al subgrup D, el millor fins al moment és el Lleida Esportiu donat que els blaus han sumat 4 punts de 6 possibles, la mateixa puntuació del Cornellà. Els verds, això sí, han disputat un partit més. En aquest subgrup el Badalona ha sumat 3 punts de 6 possibles, mentre que el Llagostera, que només ha disputat un partit, segueix a zero.

Ara mateix pujarien a la 1a RFEF Cornellà i Hércules, però Lleida Esportiu, Badalona i Llagostera conserven opcions.

Eufòria del Prat, una de les excepcions de la última jornada // FOTO: AE Prat
Eufòria del Prat, una de les excepcions de la última jornada // FOTO: AE Prat

REACCIÓ DE PRAT I OLOT

A la lluita per la permanència hi ha dos equips que ho han fet realment bé i són Prat i Olot, que han sumat 6 punts de 9 possibles. L’ensopegada dels garrotxins contra l’Orihuela ha deixat molt mal regust de boca mentre que el Prat, per la seva part, ho ha fet tot a la inversa. Va començar perdent a casa, però encadena dues victòries consecutives que l’acosten a la salvació.

De fet, els pota blava són tercers per darrere de la Peña Deportiva i l’Espanyol B. L’Hospitalet i l’Olot s’han quedat una mica despenjats, però encara conserven opcions. La lluita serà ferotge per tots els objectius.

PUNTS SEGONA FASE

Andorra 7/9.

Olot 6/9.

Prat 6/9.

Barça B 6/9.

Lleida Esportiu 4/6.

Cornellà 4/9.

Espanyol B 3/6.

Badalona 3/6.

L’Hospitalet 3/9.